Reina saldırganı Bursa'da görüldü iddiası

Bursa polisi gelen bir ihbarla harekete geçti. Reina saldırganına benzeyen bir şahıs Yalova'da deniz otobüsünden inerek otostop çektiği bir araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Plakası tespit edilen araç her yerde aranıyor.

Reina saldırganı Bursa'da görüldü iddiası
Son dakika haberine göre; Bursa’dan gelen bir ihbar üzerine polis alarma geçti. Reina saldırısını yapan teröristin fotoğrafları basına dağıtıldıktan sonra Bursa’dan saldırgana benzer bir kişinin görüldüğü ihbarı üzerine polis alarma geçti.

İstanbul’da yılbaşı gecesini kana bulayan Türki Cumhuriyetlerinden birine bağlı uyruğu bulunan salgırgana benzeyen bir kişi Bursa’da Yalova’da deniz otobüsünden inerken görüldü. Şahsı farkeden vatandaşlar 155’i arayarak ihbarda bulundu. 




ARAÇ TESPİT EDİLDİ
Bunun üzerine geçen polis olay yerine hemen intikal etti. Vatandaşlar şahsın deniz otobüsünden indikten sonra otostop çekerek bir otomobile bindiğini belirttiler. Bunun  üzerine mobese kameralarından aracı tespit etmeye çalışan polis çalışma başlattı. 

Bursa Plakalı aracın plakasını anons eden polis ve jandarma ekipleri aracın görüldüğü yerde durdurulup aranması talimatını verdi.