Samsun'da Nihat Güney Emine Çatal'ı öldürdü sonrada..

Samsun'da Nihat Güney isimli bir kişi eski nişanlısı Emine Çatal'ı silahlı vurduktan sonra,kafasına sıkarak intihar etti. 7 ay önce evlenmekten vazgeçtiğini söyleyen Emine Çatal'ı arayan Nihat Güney tartışmanın büyümesi üzerine önce eski nişanlısını sonrada kendini öldürdü.

Samsun'da Nihat Güney Emine Çatal'ı öldürdü sonrada..
Samsun'da yaşanan olayda ayrılmayı hazmedemeyen Nihat Güney cinnet geçirdi ve önce eski nişanlısı Emine Çatal'ı sonrada kendini vurarak öldürdü. 37 yaşındaki Emine Çatal'la Nihat Günay'ın nişanlandıkları ve 7 ay önce Emine Çatal'ın evlenmekten vazgeçtiğini söylemesiyle ayrıldıkları öğrenildi. 

Samsun'un İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'nde meydana gelen olay sabah saat 10 sıralarında meydana geldi. Emine Çatal'ı arayan Nihat Güney konuşmak istediğini söyleyerek Emine Çatal'ı dışarıya çağırdı. Babasının evinde Emine Çatal'la tartışmaya başlayan Nihat Güney cinnet getirdi ve önce eski nişanlısını sonrada kendisini vurarak öldürdü. 

Mahalle sakinleri Emine Çatal'ın annesinin seslerine sokağa çıktığında ve yerde yatan 2 kişiyi gördüler. Başından vurulan Emine Çatal'ın olay yerine gelen 112 ekiplerince yaşadığı tespit edildi ve hemen Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Fakat tüm çabalar Emine Çatal'ı yaşatmaya yetmedi ve hayatın kaybetti. 


Emine Çatal'ın anne babası sinir krizleri geçirirken, Nihat Güney'in Emine Çatal'ı çeşitli yollarla bir süredir tehdit ettiği öğrenildi.