Samsunlu şehit Onbaşı Ramazan Taşkın bugün defnedilecek

Dün El Bab'da şehit olan 5 askerin arasında Samsunlu şehit Ramazan Taşkın'da var. Çarşamba ilçesi nüfusuna kayıtlı Ramazan Taşkın,bugün Çarşamba ilçesinde defnedilecek.

Samsunlu şehit Onbaşı Ramazan Taşkın bugün defnedilecek

Suriye'de El Bab'dan acı haber gelmiş,5 askerimiz şehit olduğu açıklanmıştı Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından. Bu şehitlerden biri de Samsun'un Çarşamba nüfusuna kayıtlı Ramazan Taşkın. El Bab'da bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Onbaşı Ramazan Taşkın'ın cenazesi bugün Samsun Çarşamba'da defnedilecek. 


24 yaşındaki Ramazan Taşkın'ın ailesine acı haberi Çarşamba Kaymakamı ve Garnizon Komutanı birlikte verdiler. Anne Zehra Taşkın ve baba Adem Taşkın acı haberle yıkılırken, fenalaşan şehidin annesi Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

 

Bir tavuk çiftliğinde geçici olarak çalışan anne baba evlerine getirildikten sonra, şehit Ramazan Taşkın'ın evine Türk bayrakları asıldı ve komşuları sevenleri evin önünde toplanarak teröre lanet okudu. Zafer Taşkın'ın bekar olduğu ve 2 kardeşinin daha olduğu öğrenildi. 


Bugün Gaziantep'te düzenlenecek cenaze töreninin ardından şehitin naaşı Samsun'a getirilecek ve Çarşamba İlçesi'ndeki Rıdvan Paşa Camii'nden ikindi namazına müteakiben defnedilecek.