SON DAKİKA! Aksaray'da AVM'nin tavanı çöktü

Aksaray'da bir AVM'deki vatandaşlar korku dolu anlar yaşadılar. AVM içinde alışveriş yapmak için dolaşan vatandaşlar,bir anda asma tavanın çökmesiyle neye uğradıklarını şaşırdılar. Panikle kaçan vatandaşların korku dolu anları kameralara saniye saniye yansıdı.

SON DAKİKA! Aksaray'da AVM'nin tavanı çöktü
Aksaray'da akşam 16:00 sularında meydana gelen olayda faciadan dönüldü. Bir AVM'nin asma tavanının çökmesi sonucu onlarca kişi ölümden döndü. Müşterilerin yürüdüğü koridordaki asma tavanın çökmesi sonrası AVM içerisinde büyük panik yaşanıldı. 

Aksaray'da bir AVM'nin giriş katında meydana gelen olayda, asma tavan çöktü ve onlarca kişi son anda kaçarak canlarını kurtardı. Asma tavanın çökme anı cep telefonu kameralarıyla an be an görüntülendi. Çökme anında asma tavanın altında kimsenin olmaması faciayı önledi. 

AVM'de tavan çökmesi sonrası ne olduğunu anlamayan vatandaşlar ses ve sarsıntının ardından korkarak AVM'yi boşalttlar. Güvenlik gerekçesiyle AVM boşaltılırken, alışveriş merkezi yetkilelerinin inceleme yaptıktan sonra bir açıklama yapmaları bekleniyor.