SON DAKİKA! İzmir Adliyesi’ndeki patlamada son durum

İzmir Adliyesi’nde hakim ve savcıların girişlerinin olduğu yerde bir patlama meydana geldi. Bombalı araçla yapıldığı tahmin edilen patlamanın polis noktasını hedef aldığı belirtiliyor. Gelen son dakika bilgisine göre olayda yaralananlar var. Ölen olup olmadığı bilinmiyor. İşte İzmir Adliyesi’ndeki patlamada son durum...

SON DAKİKA! İzmir Adliyesi’ndeki patlamada son durum
Haber Gazete’nin edindiği bilgilere göre; İzmir Adliyesi’nde hakim ve savcıların girişlerinin bulunduğu kısımda bombalı araçla bir saldırı meydana geldi. Saldırıyı gerçekleştiren teröristin yerde cansız yattığı ama güvenlik tedbirleri nedeniyle adliyeden çıkışların yasak olduğu ve teröristin üzerine bomba olabileceği ihtimaline karşılık bomba ekiplerinin olay yerine gelmesinin beklendiği belirtiliyor. 

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’ın olay yerine gelerek bilgi aldığı belirtiliyor. İzmir Adliyesi’ndeki patlamayla ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. Patlama sonrası olay yerinden silah seslerinin yükseldiği belirtiliyor. 

 

Olay yerinde bazı araçların patlamanın nedeniyle alev aldığı ve yandığı, polisin gelen vatandaşları hala çatışma sürüyor diyerek olay yerinden uzaklaştırdığı öğrenildi. 

 

AYRINTILAR GELDİKÇE AKTARMAYA DEVAM EDECEĞİZ.