Uşak'ta yolcu otobüsü kazası:Süleyman Boz öldü

Uşak'ta meydana gelen kazada bir yolcu otobüsü TIR'a aradan çarptı ve kazada otobüs muavini Süleyman Boz hayatını kaybederken 12 kişi de yaralandı. Son günlerde aynı yolda benzer 2 kaza daha oldu.

Uşak'ta yolcu otobüsü kazası:Süleyman Boz öldü

Uşak-İzmir yolu üzerinde gelen kazada 30 Ocak'ta 23:30 saatinde meydana geldi. İzmir'den Samsun'a yolcu aşıyan otobüs,kırtasiye malzemesi taşıyan kamyona arkadan çarptı. 


Kaza sırasında muavin koltuğunda oturan otobüsün muavini 53 yaşındaki Süleyman Boz olay yerinde hayatını kaybederken 12 yolcu da çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazayı görenler 112'yi haberdar etti ve olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri kazaya müdahale etti. 


Yaralı 12 kişi ambulanslarla çeşitli hastanelere götürülürken yaralılardan hayati tehlikesi olan kimsenin olmadığı öğrenildi. Diğer otobüs yolcuları ise Uşak'ta bulunan başka bir otobüs firmasına bağlı otobüsle kent merkezine getirildiler. 


Kaza nedeniyle yolda trafik akışı uzun bir süre tek şerit üzerinden sağlandı. Kamyondan yola saçılan kırtasiye malzemeleri toplandıktan sonra, araçlar yoldan çekilerek yol trafiğe açıldı. 

Kaza sonrası hayatını kaybeden muavin Süleyman Boz’un cansız bedeni Uşak Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, araç sürücüleri ifadeleri alınmak üzere jandarma merkezine götürüldü.


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.