Van Büyükşehir Belediyesi'nin Web Sitesi 3 aydır kapalı

Van Belediyesi'nin Web Sitesi'nin 3 aydır kapalı olması özellikle dışarıda yaşayan Vanlıları istan ettirdi. Belediyenin Web Sitesi'nden yayınlanan Van'da Vefat Edenler kısmından vefat edenleri takip eden Vanlılar web sitesinin bir türlü açılmamasına tepkili..

Van Büyükşehir Belediyesi'nin Web Sitesi 3 aydır kapalı

Van Büyükşehir Belediyesi'nin Web Sitesi bir türlü açılamıyor. Bir çok Vanlının ihtiyaç duyduğu bilgilerin yer aldığı vefat edenler,otobüs güzergahları,otobüslerin kalkış saatleri gibi temel bilgilerin yer aldığı Van Büyükşehir Belediyesi'nin Web Sitesi'nin 3 aya yakın bir süredir kapalı olmasına tepki var. 


Özellikle dışarıdaki Vanlılar Büyükşehir olan Van'ın belediyenin web sitesinin kapalı olmasına tepki gösterirken, "Memleketimizde vefat eden ahbabımızı dostumuzu bu siteden takip ediyorduk, bu da kapandı." şeklinde konuştular. 


Bir dönem belediyenin web sitesinden Van'ın şehir kameralarıyla canlı olarak gösterilmesinin de çok büyük bir hizmet olduğunu söyleyen dışarıdaki Vanlılar, belediyenin görevinin sadece şehirde yaşayanlara hizmet vermek olmadığını, dışarıda yaşayan Vanlılara da hizmet vermesi gerektiğini söylüyorlar.


Öte yandan Van'da yaşayanlarda belediyenin sitesinden bilgi edinemediklerinden dolayı şikayetçiler..Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarının yansıtılabileceği ve Vanlı vatandaşların bilgilenmelerini sağlayacak, belediyeye bağlı birimlerin telefon numaraları ve kurumsal yapılarının yer aldığı belediye web sitesinin bir an önce yapım aşamasından çıkarak açılması gerektiği konusunda herkes hem fikir.