Van Dursun Odabaş Araştırma Hastane Randevu Alma Telefonu

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Araştırma Hastanesi Randevu Alma Sistemi'yle ilgili değişikliğe gitti ve telefonla randevu alma sistemini devreye soktu. Van'da ve çevre illerde yaşayan insanların rahatça randevu alabilmelerini sağlayan randevu sistemine bir telefon numarasıyla ulaşmak mümkün..

Van Dursun Odabaş Araştırma Hastane Randevu Alma Telefonu

YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi eski adıyla Araştırma Hastanesi'nden randevu almak için 3 farklı yol var. Bu yollardan biriyle muayene için sıra almanız mümkün..

 

1- Sabah saat 6 civarlarında hastaneye giderek poliklinik önünden sıra almak. 

2- http://hastane.yyu.edu.tr/randevu.html sitesinden sisteme üye olarak kullanıcı adı şifre belirleyip burdan sıra almak.

3-  0 850 305 65 65 numaralı telefonu arayarak buradan telefonla randevu almak. 


YYÜ Araştırma Hastanesi'nin biri Kampüs'te biri de Semaver Kavşağında olmak üzere 2 hizmet binası vardır. Kampüsteki bina ana bina, Semaver Kavşağı'ndaki binada ek binadır. Ek binada belli bölümler bulunmaktadır. 


Randevu alacağınız zaman internet üzerinden 2 ayrı yerde hangi bölümlerin olduğu gösterilmektedir. Telefonla randevu aldığınız zamanda merkez kampüs için 1 eğer o bölümün randevusu varsa ek bina için 2 şeklinde anons yapılmaktadır.