Van'a atanan Mustafa Yalçın'dan ilk açıklamalar

Van'da Kayseri'den Büyükşehir Genel Sekreteri olarak atanan Mustafa Yalçın yarın Van'a geliyor. Mustafa Yalçın ilk açıklamalarını Van'ın yerel gazetesi Van Sesi Gazetesi'ne baktı. Bakın Mustafa Yalçın ilk açıklamalarında neler dedi..

Van'a atanan Mustafa Yalçın'dan ilk açıklamalar

"VAN'A HİZMET ETMEK İÇİN ŞİMDİDEN KOLLARIMIZI SIVADIK"

Van Büyükşehir Belediyesi yeni Genel Sekreteri Mustafa Yalçın gazetemize yaptığı özel açıklamada Van'a hizmet etmek için şimdiden kolları sıvadığını belirterek, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 16 yıl boyunca görev yaptım. Bu yıl 16 yıl süresi içinde Van depreminden zarar gören değerli Vanlı vatandaşlarımızla tanışma fırsatı buldum. Büyüklerimizin talimatı ile tarih, kültür, turizm kenti, Türkiye'nin ve bölgenin en gözde şehri güzel Van ilimize ve değerli Vanlı hemşehrilerimize hizmet etmek için görevlendirildiğim tarafıma tebliğ edildi. Kayseri'de belediyecilikte, planlı şehirleşmede edindiğimiz bilgi birikimlerimiz ve tecrübelerimizle Doğunun İncisi güzel Van ilimize değerli Van halkına hizmet etmek için şimdiden kollarımızı sıvadık. Tüm Vanlı hemşehrilerimizle hep birlikte Van'ın hak ettiği noktaya gelmesini, yaşanılabilir bir kent olması için çalışacağız" dedi.

"BELEDİYECİ VATANDAŞLARIN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRIR"

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, belediyecilik anlayışının vatandaşların işlerini kolaylaştırmak olduğunu belirterek, "Hizmet anlayışımda vatandaşın işini kolaylaştıran sanatkâra belediye başkanı denir. Belediyecilik o memlekette yaşayanların işlerini kolaylaştırır, yaşam kalitesini artırır. Bana göre belediyecinin en kısa tarifi budur. 21 yıldır belediyenin çeşitli birimlerinde halkımıza hizmet ettim. Ben bu zamana kadar belediyede her zaman hizmete öncelik vermişim, onun için de her zaman halkımızın bütün sorunlarını çözmeye odaklanmışız. Bizim görevimiz işimiz budur" diye konuştu.