YYÜ'de Tıp okuyan Remzi Ersu inşaatta çalışırken öldü!

22 yaşındaki Remzi Ersu isimli Tıp Fakültesi öğrenci yarıyıl tatillerinde para kazanmak için İstanbul'da bir inşaatta çalışmaya gitti. İnşatta üstüne beton blok düşen Remzi Ersu hayatını kaybetti. Ersu'yla birlikte yaralanan bir işçi daha var,onunda durumu ağır.

YYÜ'de Tıp okuyan Remzi Ersu inşaatta çalışırken öldü!
Van'da Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi'nde okuyan Remzi Ersu öğrenci acı bir kaza sonucu yaşamını yitirdi. 22 yaşındaki Remzi Ersu yarıyıl tatilinde para kazanmak için İstanbul'a giderek,para kazanmak için bir inşaatta çalışmaya başladı. 

Bugün bir iş kazası geçiren Remzi Ersu'nun üzerine beton blok düşerek ağır yaralandı. Esenyurt'ta meydana gelen iş kazasında yaralanan 22 Yaşındaki Remzi Ersu,vinç tarafından kaldırılan beton bloğu taşıyan halatın kopması sonrası,bloğun üstüne düşmesi ağır yaralandı. 


İnşaatta çalışan Remzi Ersu ve yanındaki yiğeni kaza sonrası ağır yaralandı. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Remzi Ersu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Remzi Ersu'nun ölüm haberini duyan gencin yakınları hastaneye akın ederek sinir krizleri geçirdiler. Ağır yaralı Sefer Deli'nin de tedavisinin devam ettiği öğrenildi.