Anne olmak için gün sayan Yıldız Çağrı Atiksoy, Kuruluş Osman dizisinden ayrıldı

2022 senesinde meslektaşı Berk Oktay ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, şimdilerde ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.

Anne olmak için gün sayan Yıldız Çağrı Atiksoy, Kuruluş Osman dizisinden ayrıldı

Kuruluş Osman dizisinde rol alan oyuncu, hamileliğinden ötürü kadrodan ayrılmak durumunda kaldı.

anne-olmak-icin-gun-sayan-yildiz-cagri-atiksoy-kurulus-osman-dizisinden-ayrildi.jpg

156. BÖLÜMDE AYRILACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, Kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun karakterine hayat veren Yıldız Çağrı Atiksoy, son sahnesini çekti. Mayıs ayı sonu, haziran başı gibi kızını kucağına alacak olan başarılı oyuncu 156. bölümde diziden ayrılmaya hazırlanıyor. Bir kız bebeği bekleyen oyuncu, mayıs sonu ya da haziran ayı başında anne olarak setlere de bir süreliğine ara verecek. Yıldız Çağrı Atiksoy, geçtiğimiz günlerde hem doğum gününü kutlamış hem de bebeği için merhaba partisi organize etmişti.

anne-olmak-icin-gun-sayan-yildiz-cagri-atiksoy-kurulus-osman-dizisinden-ayrildi-001.jpg

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY KİMDİR?
İzmir Karşıyaka’da dünyaya gelen oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, 1 Nisan 1986 yılında hayata gözlerini açmıştır. Lise eğitiminin ardından İzmir Ege Sanat Merkezi'nde ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Atiksoy, ilk oyunculuk tecrübesini 2004 yılında ekrana gelen Büyük Buluşma adlı dizi ile yaşamıştır. 2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Berrin Akarsu karakteriyle yıldızı parlamıştır. Daha sonra Yedi Güzel Adam isimli dizide de Zehra karakterine hayat vermiştir. Bu diziden sonra Savaşçı dizisinde Aslı Özkaynak karakterini canlandırmıştır. Ayrıca TRT 1'de yayımlanan Şampiyon dizisinde Suna karakterine hayat vermiştir. Günümüzde ise, Atv'de yayınlanan Kuruluş Osman adlı dizide 46. bölüm itibariyla Malhun Hatun karakterine can vermektedir.