Aycan Yanaç sevgilisini başka bir kadınla basınca ortalık fena karıştı

Bir dönem Survivor’da da yarışan Milli sporcu Aycan Yanaç, özel hayatıyla gündemde. Sevgilisini bir mekanda başka bir kadınla yakalayan Aycan Yanaç’ın ortalığı birbirine kattığı öğrenildi. Yanaç’ın 5 yıllık sevgilisinin ihanetine uğradığı iddia edildi.

Aycan Yanaç sevgilisini başka bir kadınla basınca ortalık fena karıştı

Aycan Yanaç’ın sevgilisini bir mekanda başka bir kadınla bastığına dair haberler kısa sürede magazin gündemine yerleşti. Eski Survivor yarışmacısı ve Milli sporcu Aycan Yanaç’ın 5 yıllık sevgilisini bir mekanda başka bir kadınla yakaladıktan sonra mekanda olay çıkardığı ve sevgilisinin talimatıyla güvenlik tarafından mekandan çıkarıldığı belirtildi. Gördüğü manzara sonrasında sevgilisine tokat attığı öne sürülen Aycan Yanaç’ın ellerinde yaralar meydana geldiği de aktarılan bilgiler arasında yer aldı.

5 YILLIK SEVGİLİSİNİ BAŞKA BİR KADINLA YAKALADI

Milli sporcu Aycan Yanaç, özel hayatıyla gündemde. Bir dönem Survivor’da da yarışan ve performansıyla dikkat çeken Yanaç, 5 yıllık sevgilisinin ihanetiyle sarsıldı. Aycan Yanaç ve Muhammed Zeyid Günay, 5 yıldır aşk yaşıyordu. Sevgilisinin bir mekanda başka bir kadınla yakınlaştığının haberini alan Aycan Yanaç, belirtilen mekana gitti ve iddiaya gör sevgilisini başka bir kadınla yakaladı.

aycan-yanac-sevgilisini-baska-bir-kadinla-basinca-ortalik-fena-karisti.jpg

‘HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR’

TV100’ün haberine göre, aldatıldığı haberini alan ve bu haber üzerine belirtilen mekana giden Aycan, sevgilisini başka bir kadınla samimi bir şekilde gördü. Gördüğü manzara karşısında çılgına dönen Aycan Yanaç’ın sevgilisinin yanına giderek hesap sorduğu ve ona tokat attığı öne sürüldü. Yaşanan olayın ardından Muhammed Zeyit Günay’ın ise güvenliklerden yardım istediği ve sevgilisini mekandan çıkarttığı belirtildi. Yaşanan bu olayın ardından önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen Aycan Yanaç, yaşanan olaydan dolayı üzgün olduğunu söyledi ve ‘5 yıl sonra gözüm açıldı. Herkes kendine yakışanı yapar’ dedi. Milli sporcunun ellerindeki yaralar ise dikkatlerden kaçmadı.

aycan-yanac-sevgilisini-baska-bir-kadinla-basinca-ortalik-fena-karisti-001.jpg