Ben Bu Cihana Sığmazam seyircisine kötü haber

ATV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü izlenme rekorları kıran Ben Bu Cihana Sığmazam’ın bu haftaki yeni bölümü merakla araştırılırken izleyiciler yeni bölüm tarihini merak etmeye başladı. Sevilen diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Ben Bu Cihana Sığmazam seyircisine kötü haber

Gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla izleyiciyi ekrana kilitleyen ve her bölümü heyecan dolu olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin bu haftaki yeni bölümü de heyecan ve merakla bekleniyordu. Dizinin izleyicisi bu haftaki yeni bölümde neler olacak merak ederken seyirciyi üzen bir gelişme yaşandı. Sevilen dizi bu hafta yeni bölümüyle ekranda olmayacak. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm neden yok? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm neden yayınlanmadı? Ben Bu Cihana Sığmazam bitti mi, final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam 66. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ BÖLÜM BU HAFTA YOK

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 7 Mayıs 2024 Salı 8bu akşam) yayınlanmayacak. Dizinin takipçilerini büyük bir üzüntüye boğan bu gelişme ile ilgili detaylar araştırılıyor. Sevilen dizinin yeni bölümü bu akşam neden yayınlanmıyor merak edilirken yeni bölüm tarihi de araştırılıyor. Sevilen dizi bu akşam ekrana gelecek olan Beşiktaş-MKE Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçı sebebiyle ekranda olmayacak.

ben-bu-cihana-sigmazam-seyircisine-kotu-haber.jpg

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizinin yeni bölümüyle ilgili araştırmalar hız kazandı. Dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak, 66i. bölüm yayın tarihi ne zaman gibi sorulara yanıt aranıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümünün 14 Mayıs 2024 Salı akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında olması bekleniyor.