Bergüzar Korel; Hep aynı çamaşırı giymem gerekiyor

Son dönemde Londra ve İstanbul arasında adeta mekik dokuyan, 3 çocuk annesi Bergüzar Korel konuk olduğu programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Bergüzar Korel; Hep aynı çamaşırı giymem gerekiyor

Takıntılarını dile getiren Bergüzar Korel'in o anları kahkahalara boğdu. 2009 senesinde nikah masasına oturan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in bu evliliğinden Ali, Han ve Leyla adında üç çocuğu bulunmaktadır.

berguzar-korel-hep-ayni-camasiri-giymem-gerekiyor.jpeg

TAKINTILARINI ANLATTI
Kendisi gibi oyuncu Halit Ergenç'le evli olan Bergüzar Korel, eşi ve üç çocuğuyla birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşmişti. İbrahim Selim'le Bu Gece programına konuk olan ünlü güzel Bergüzar Korel, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri bir bir anlattı. Takıntılarını anlatan Korel'in o anları kırdı geçirdi. Korel, "Küçükken ben voleybolcuydum, antremandan önce uzun eşek oynadım, belimi sakatladım. Ve voleybol hayatım bitti. Uzun boyluların böyle bir sıkıntısı oluyor sırt ağrısı gibi... Ben voleybolcu olsam hayatım nasıl olurdu, diye hep düşündüm" ifadelerini kullandı. Takıntıları hakkında konuşan Bergüzar Korel, "Takıntılarım var. Ben kimseye dokunmayı sevmem, öpmem kimseyi, bana dokunulmasından hiç hoşlanmam.

berguzar-korel-hep-ayni-camasiri-giymem-gerekiyor-001.jpg

UÇAĞA BİNMEDEN STORY ATMAM
Benim takıntılarım var. Uçağa binmeden önce story paylaşmam eğer uçak düşerse son hikayesi buydu diye haber olmasın isterim. Story yokken de havalimanındaki kameralara bakıyordum, son geçişe. Mesela 'Kızlar ve Oğlanlar' oyununu oynarken hep aynı çamaşırı giymem gerekiyor. Onu bulamazsam biterim. Çamaşırı görmüyoruz ama ben biliyorum onun orada olduğunu.” İfadelerini kullandı.