Bu küçük kız şimdilerde Türkiye’nin en çok izlenen dizisinde oynuyor

Ünlü oyuncuların küçüklük hallerini görenler zaman zaman şaşırabiliyor. Aslında geçmiş yıllarda da izlediğimiz ancak üzerinden yıllar geçtiği için tanımakta güçlük çektiğimiz oyuncular olabiliyor. Bu oyuncuların küçüklük halleri şaşırtıyor.

Bu küçük kız şimdilerde Türkiye’nin en çok izlenen dizisinde oynuyor

TV dünyasına küçük yaşlarda adım atan ve yeteneğiyle küçük yaşlarda izleyiciyi etkileyen isimlerden biri de Merve Ateş. Şimdilerde Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yargı dizisinde Tuğçe karakterine hayat veren Merve Ateş’in küçüklük halini görenler büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Aslında herkesin yakından tanıdığı bir isim olan Merve Ateş, küçükten büyüğe herkesin hayranlıkla izlediği Sihirli Annem dizisinde de rol almış.

YARGI’DAKİ BAŞARILI PERFORMANSI TAKDİR TOPLUYOR

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her bölümü izlenme rekorları kıran sevilen dizi Yargı’nın konusu ve oyuncu kadrosu herkesi ekrana kilitliyor. Ekranların en çok izlenen yapımlarından biri olan Yargı’nın oyuncu kadrosunda yer alan ve dizide canlandırdığı rolü çok sevilen Merve Ateş, Tuğçe karakterine başarılı bir şekilde hayat veriyor. Merve Ateş’in dizideki başarılı performansı her seferinde izleyiciden takdir topluyor.

bu-kucuk-kiz-simdilerde-turkiye-nin-en-cok-izlenen-dizisinde-oynuyor.jpg

SİHİRLİ ANNEM DİZİSİNDE DE OYNAMIŞ

Yayınlandığı döneme damgasını vuran ve 7’den 70’e herkesin izlediği diziler arasında ilk sıraya yerleşen Sihirli Annem dizisi tekrar bölümleriyle bile hala izlenme rekorları kırıyor. Şimdilerde Yargı’nın favori karakterlerinden biri olan ünlü oyuncu Merve Ateş, Sihirli Annem’de de rol almış. Sihirli Annem’in çocuk karakterleri arasında yer alan Merve Ateş’in küçüklük hallerini görenler büüyk bir şaşkınlık yaşıyor. Ünlü oyuncu aslında o dönemde tanınmış ve sevilmişti. Oyunculuğunun sütüne katarak ilerleyen Ateş, şimdilerde başarılı genç oyunculardan biri.

bu-kucuk-kiz-simdilerde-turkiye-nin-en-cok-izlenen-dizisinde-oynuyor-001.jpg