Burak Sergen’den 4 ay önce boşanan Nihan Ünsal nişanlandı

Ünlü oyuncu Burak Sergen'den 4 ay önce boşanan Nihan Ünsal yapımcı Ali Balkan Avcı ile nişan yüzüğü taktı.

Burak Sergen’den 4 ay önce boşanan Nihan Ünsal nişanlandı

Nihan Ünsal, beraber çekilmiş pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşarak şaşkınlık yarattı. Başarılı oyuncu Burak Sergen, 2021'in mart ayında koronavirüse yakalanmış ve uzun süre hastanede tedavi görmüştü.

burak-sergenden-4-ay-once-bosanan-nihan-unsal-nisanlandi.jpg

ALİ BALKAN AVCI İLE NİŞANLANDI
Zor günleri atlatmasının ardından ünlü oyuncu, sevgilisi Nihan Ünsal ile aynı yılın haziran ayında nikah masasına oturmuştu. Çift geçtiğimiz aylarda yollarını ayırma kararı aldı. 2.sayfa’da yer alan bir haberine göre, 4 ay önce boşanan Nihan Ünsal yapımcı Ali Balkan Avcı ile nişanlandı.

burak-sergenden-4-ay-once-bosanan-nihan-unsal-nisanlandi-001.jpg

BURAK SERGEN HAKKINDA

Burak Reis Sergen 9 Şubat 1961; Ankara’da hayata gözlerini açmıştır, Türk oyuncudur. Sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve Toprak Sergen'in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yapmıştır. Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin olmuştur. Hâlen Devlet Tiyatroları'ndaki görevine devam etmektedir. Devlet Tiyatroları'ndaki sanatçılık görevinin yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü yapmıştır. Konya Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynamıştır. Burak Sergen, Devlet Tiyatroları'ndaki görevinin yanı sıra, Tiyatrokare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda da yönetmen ve oyuncu olarak çalışmalar yapmıştır.