Çağla Şikel estetiğin dozunu kaçırınca alay konusu oldu

Hafta için her gün NOW TV'de yayın yapan Çağla Şikel, adeta genç kızlara meydan okuduğu fiziğiyle adından söz ettirmeye devam ederken zaman zaman yaptırdığı estetik müdahalelerle de konuşuluyor.

Çağla Şikel estetiğin dozunu kaçırınca alay konusu oldu

Çağla Şikel son olarak yüzüne yaptırdığı işlemle takipçilerinin alay konusu oldu.

cagla-sikel-estetigin-dozunu-kacirinca-alay-konusu-oldu-001.jpg

"YAZIK ETMİŞ KENDİNE"
Bir marka ile yaptığı işbirliği çerçevesinde kamera karşısına geçen Çağla Şıkel'in dudaklarındaki eşitsizlik, elmacık kemiklerindeki dolgunluk ve ön dişleri dikkat çeken detaylardan oldu. Son hali takipçileri tarafından hiç beğenilmeyen ünlü manken, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturunca "Yazık etmiş kendine" şeklinde yorumlar yapıldı.

cagla-sikel-estetigin-dozunu-kacirinca-alay-konusu-oldu.jpg

ÇAĞLA ŞİKEL KİMDİR?

Çağla Şikel, 2 Ocak 1979 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Annesi Adanalı; babası aslen Azerbaycan Türklerindend olup Karslıdır. İlkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale eğitimi almıştır. İlkokulu tamamladıktan sonra 1990 - 1993 tarihleri arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Ortaokul eğitimini tamamladı. 1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Lise öğrenimini bitirip, ardından 1997-1999 Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Lisans eğitimi almıştır ve 1999 yılında mezun olmuştur. Çağla Şikel ilk olarak 1996 yılında "Odessia" adlı sinema filminde oynadı ve 1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci olmuştur. Sonrasında katıldığı Şeysel Adaları'nda yapılan Miss World 97 güzellik yarışması ile Dünya dördüncüsü yani Avrupa Güzeli (Europe's Queen Of Beauty) ödülünü almayı başarmıştır.