Cem Yılmaz gösteri anında çok sinirlenip sahneyi terk etti

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın gösterisi sırasında sahneyi terk etmesi gündem oldu. Sevilen komedyenin neye sinirlendiği ve sahneyi terk etme sebebi merak konusu oldu. Ünlü ismin neye sinirlendiği ise sonradan ortaya çıktı.

Cem Yılmaz gösteri anında çok sinirlenip sahneyi terk etti

Yaptığı gösterileri çok beğenilen ünlü komedyen Cem Yılmaz, açıklamalarıyla da sık sık gündeme geliyor. Özel hayatı ile de magazin gündeminin en çok konuşulan ünlü isimlerinden biri olan Yılmaz, bu kez de sahneyi terk etmesi olayı ile gündeme geldi. Gösterisi esnasında sinirlendiği iddia edilen Cem Yılmaz’ın sahneyi terk ettiği konuşuluyor. Yılmaz’ın taşkınlık çıkaran seyirci salondan çıkarıldıktan sonra sahneye geri dönerek performansına devam ettiği belirtiliyor.

CEM YILMAZ’IN GÖSTERİSİNDE SEYİRCİ GERGİNLİĞİ

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın gösterisinde seyirci gerginliği yaşandığı iddia ediliyor. İki seyircinin taşkınlık çıkardığına dair iddiaların gündeme geldiği olaylı gösteride iddiaya göre, seyircinin ‘Hoş geldiniz CHP’liler diyen Yılmaz’a tepki gösterdi ve ünlü komedyenin de seyircilerin davranışlarına sinirlenerek sahneyi terk etti. Bu iddialar gündemde yer almaya devam ederken olayın aslı ise başka çıktı.

cem-yilmaz-gosteri-aninda-cpk-sinirlenip-sahneyi-terk-etti.jpg

TAŞKINLIK YAPMIŞLAR

Bu olay hem magazin hem de sosyal medyanın gündemine yerleşirken olayın gerçeğini salondaki başka bir seyirci anlattı. Kadın ve adamın taşkınlık yaptığını söyleyen seyirci, ‘Kadın, Cem Yılmaz’a sesini duyurmak için sürekli bağırıp çağırdı. Etraftakiler de rahatsız oldu. Cem, bu iş şova döndü diye olay bitene kadar kulise geçti sonra da geri geldi. Kadın yüksek sesle devamlı evet ben de, aynen ben de gibi bağırarak konuşuyordu.’ dedi. Cem Yılmaz’ın taşkınlık yaparak huzursuzluk çıkaran seyircilerin salondan çıkarılmasının ardından sahnesine geri döndüğü ve sahneye çıkarken seyirciden alkışlı destek aldığı da öğrenildi.