Defne Samyeli sahne tarzıyla gündemde! Mücevherleri ise dudak uçuklattı

İddialı paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da aldığı sahneyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Defne Samyeli sahne tarzıyla gündemde! Mücevherleri ise dudak uçuklattı

Adeta kırmızılara bürünen Defne Samyeli'nin mücevheri tüm dikkatleri üzerine topladı. Mücevherin değeri ise duyanlarda büyük şaşkınlık yarattı. Defne Samyeli magazin gündeminde ve sosyal medyada en çok konuşulan ünlü isimler arasında yer almaya devam ediyor. Defne Samyeli, kızları Derin ve Deren Talu ile yaptığı paylaşımlar da sık sık gündemde kendine yer ediniyor.

defne-samyeli-sahne-tarziyla-gundemde-mucevherleri-ise-dudak-ucuklatti-001.jpg

MÜCEVHERLERİ 3 MİLYON TL DEĞERİNDE

51 yaşındaki Samyeli, sunuculuk ve oyunculuk dışında bir de sahne de alıyor. Son olarak Defne Samyeli geçtiğimiz günlerde İstanbul'da sahneye çıktı. Kırmızılara büründüğü tarzıyla görenleri adeta büyüleyen Defne Samyeli'nin, görünüşünü tamamlayan mücevherleri de dikkatlerden kaçmadı. İddialara göre, nadir safir taşlardan ve pırlantalardan hazırlanan gerdanlığın fiyatı tam 3 milyon TL.

defne-samyeli-sahne-tarziyla-gundemde-mucevherleri-ise-dudak-ucuklatti.jpg

DEFNE SAMYELİ HAKKINDA

Spiker, Sunucu, Oyuncu ve Köşe Yazarı Defne Samyeli, 17 Mart 1972 tarihinde İstanbul’da Kasımpaşa Deniz Hastanesi’nde hayata gözlerini açmıştır. Aslen Malatya’lı olan Samyeli’nin annesi Sendegül Samyeli babası Haluk Samyeli’dir. Defne Samyeli’nin Amiral olan babası Haluk Samyeli Defne Samyeli 13 yaşındayken hayatını kaybetmiştir. Defne Samyeli, henüz çocukken TRT İstanbul Rasyosu’nun çocuk kadrosuna girmiştir. Nişantaşı Anadolu Lisesi’ni üçüncülükle bitirmiştir. Boğaziçi Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü’ne girdi fakat iş hayatının yoğunluğu sebebiyle devam edememiştir. Yıllar sonra yatay geçiş yaptığı İş İdaresi Bölümü’nden mezun olmuştur.