Deniz Çakır sokak hayvanlarıyla ilgili sözleriyle ses getirdi

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, Hülya Avşar’ın programına katılarak yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Çakır’ın sokak hayvanlarıyla ilgili açıklaması da gündemin ilk sıralarına yerleşti. Ünlü oyuncunun Sokak hayvanları ile ilgili yorumu tartışılıyor.

Deniz Çakır sokak hayvanlarıyla ilgili sözleriyle ses getirdi

Rol aldığı projeler ve hayat verdiği karakterlerle magazin gündemini en çok konuşulan isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Deniz Çakır, Hülya Avşar’ın ‘Bir Hülya Avşar Sohbeti’ programına konuk oldu. Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk olan ve yorumlarıyla kısa sürede gündemin ilk sıralarına yerleşen Deniz Çakır, sokak hayvanlarıyla ilgili açıklamasıyla da büyük ses getirdi. Sokak hayvanlarının uyutulması fikri ile ilgili yorumunu belirten Deniz Çakır, ‘Sokak hayvanlarını uyutmayı düşünüyorsanız önce benden başlayın’ dedi.

‘BUNUN YAPILDIĞI BİR YERDE YAŞAMAK İSTEMİYORUM’

Hülya Avşar’ın YouTube kanalında yayınlanan ‘Bir Hülya Avşar Sohbeti’ isimli programa konuk olan ünlü oyuncu Deniz Çakır, sokak hayvanları ile ilgili yaptığı yorumlar gündemin ilk sıralarında yer aldı. Son dönemde sokak hayvanlarının uyutulması tartışmaları gündemden düşmezken bu fikir ile ilgili yorumu sorulan Deniz Çakır, ‘Sokak hayvanlarını uyutmayı düşünüyorsanız önce benden başlayın. Ben bunun yapıldığı bir yerde yaşamak istemiyorum. İlk beni uyutun.’ diyerek net konuştu.

deniz-cakir-sokak-hayvanlariyla-ilgili-sozleriyle-ses-getirdi.jpg

YORUM YAĞDI

Oyuncu Deniz Çakır’ın sokak hayvanları ile ilgili hassasiyeti programdaki yorumlarına da yansırken Çakır, ‘Bir çocukla sokaktaki kedinin hiçbir farkı yok. Bu cümlenin bir insan ağzı tarafından şuursuzca kurulmasına şaşkınlık içindeyim.’ dedi. Deniz Çakır’ın yorumları kısa sürede sosyal medyanın da gündemine yerleşirken bu açıklamalara sosyal medya kullanıcıları tarafından çok sayıda yorum geldi.