Eda Ece eşi ve çocuğuyla ilk karesini paylaştı! İşte Mina İpek

Ünlü oyuncu Eda Ece, kısa bir süre önce bebeğini dünyaya getirmiş ve kızına Mina İpek ismini vermişti. Eda Ece’nin bebeği merak edilirken güzel oyuncudan eşi ve çocuğuyla birlikte ilk aile pozu geldi.

Eda Ece eşi ve çocuğuyla ilk karesini paylaştı! İşte Mina İpek

Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu Eda Ece, 4 Nisan tarihinde bebeğini kucağına almıştı. Kızını sağlıklı bir şekilde kucağına alan Eda Ece, bir süre sosyal medyadan ve kameralardan uzak kaldı. Eda-Buğrahan Tuncer çiftinin kızları merak edilirken güzel oyuncudan ailesiyle ilk kare geldi. Sosyal medya hesabından eşi ve çocuğuyla birlikte çekildiği kareyi paylaşan Eda Ece’nin bu karesine beğeni yağdı.

KIZINA MİNA İPEK ADINI VERDİ

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Eda Ece ve Basketbolcu Buğrahan Tuncer’den sevenlerine müjdeli bir haber gelmiş ve çiftin bir kız bebeği olacağı öğrenilmişti. Bebeklerini kucaklarına almak için heyecanla gün sayan ünlü çiftin kızları Mina İpek, 4 Nisan tarihinde dünyaya gözlerini açmıştı. İlk kez anne ve baba olma heyecanı yaşayan Tuncer çiftinden ilk aile pozu da geldi.

eda-ece-esi-ve-cocuguyla-ilk-karesini-paylasti-iste-mina-ipek.jpg

EDA ECE’DEN AİLE POZU

Annelik duygusunu tadan ve çok güzel günlerden geçtiklerini söyleyen Eda Ece, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa ‘Bugün ilk kez ailece dışarı çıktık’ notunu düştü. Çiftin kızlarıyla olan fotoğrafını ünlü oyuncu Aslı Enver’in çektiği belirtilirken Eda-Buğrahan Tuncer ile Aslı-Berkin Gökbudak çiftinin beraber vakit geçirdikleri öğrenildi.