Emel Sayın'dan hayranlarını üzen haber

Geçtiğimiz günlerde Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahneye çıkan 'Mavi Boncuk' lakabıyla akıllarda yer edinen ünlü şarkıcı Emel Sayın sağlık durumuyla akalı açıklamalar yaptı.

Emel Sayın'dan hayranlarını üzen haber

Geçtiğimiz sene ameliyat olan ünlü sanatçı, şimdi daha iyi olduğunu ifade etti. Türk sanat dünyasında mavi boncuk lakabıyla hafızalara kazınan Emel Sayın yıllara meydan okuyan güzelliği ve dillere pelesenk olan şarkıları ile damga vurmaya hala devam ediyor.

emel-sayindan-hayranlarini-uzen-haber.jpg

“ÇARESİ OLAN BİR AMELİYATTI”
Usta sanatçı, bu defa sevenlerini üzen bir açıklamada bulundu. Geçtiğimiz günlerde Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan Emel Sayın, sağlık durumuyla alakalı açıklama yaptı. Sağlık durumunu değerlendiren Emel Sayın, geçtiğimiz yıl bir ameliyat olduğunu dile getirip şu ifadeleri kullandı: "Eklemlerimde bir sorun oldu. Bir ameliyat geçirdim ve o benim 6-7 ay çalışmama engel oldu. Şimdi iyiyim ama dikkatliyim ve başarılı bir ameliyat geçirdim. Çaresi olan bir ameliyattı. Tekrardan iyi oldum” dedi.

emel-sayindan-hayranlarini-uzen-haber-001.jpg

EMEL SAYIN HAKKINDA
Emel Sayın, 20 Kasım 1945 tarihinde Sivas'ta hayata gözlerini açmıştır. Emel Sayın, 1926 senesinde Türkiye'ye gelen muhacir bir ailenin dört kız çocuğunun en büyüğüdür. Babasının Toprak Mahsulleri Ofisi'nde Tekel baş memuru olarak görev yaptığı Şarkışla, Sivas'ta 20 Kasım günü doğmuştur. Edirne'de Gazi Turhan Bey Ortaokulu ve Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi'nden mezun olan Sayın, üç yıl süresince İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Beşiktaş Şan Bölümü'nde şan hocası Alis Rosenthal'dan dersler almıştır.