Hande Erçel'in pozları sosyal medyayı ikiye böldü

Özel hayatı ve aldığı her rol eleştiri konusu olan Hande Erçel, son pozları ile sosyal medyada bomba etkisi yaratmayı başardı.

Hande Erçel'in pozları sosyal medyayı ikiye böldü

Hande Erçel'in son pozlarını beğenen olduğu kadar beğenmeyende oldu. tanınırlığı 2014 senesinde başlayan Hande Erçel, kariyerine başladığı günden bu yana gerek oyunculuğu gerek özel hayatı gerek ise stili sebebiyle çeşit çeşit eleştiriye maruz kalan isimlerden bir haline dönüştü.

hande-ercelin-pozlari-sosyal-medyayi-ikiye-boldu.jpg

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ
Ünlü oyuncu en son rol aldığı "Bambaşka Biri" dizisindeki performansı ile adeta eleştiri bombardımanına tutulmuştu. Sonra da Hande Erçel'in aşk haberleri gündemde bomba etkisi yaratmış ve ünlü oyuncunun ilişkisini de eleştiren bir kitle oluşmaya başlamıştı. Geçtiğimiz yıl Hakan Sabancı'yla aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel, magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı. Hande Erçel'in Sabancı ailesine gelin olmak için oyunculuğu bıraktığı da ileri sürülmüştü, ünlü oyuncunun okula geri dönme kararının "Sabancı kurallarına uymaya çalışması" olarak konuşulmuştu. Ünlü oyuncunun atığı her adım olay olmaya devam ederken geçtiğimiz gün yaptığı paylaşım da yine sosyal medyada bomba etkisi yaratmayı başardı.

hande-ercelin-pozlari-sosyal-medyayi-ikiye-boldu-001.jpg

ARZU SABANCI’DAN BAN YİYECEK Mİ?
Kızıl saçlı olduğu dönemdeki pozlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Hande Erçel'in son paylaşımını görenler edeta ikiye bölündü. Hatta bu fotoğraflar yüzünden Hande Erçel'in Arzu Sabancı'dan ban yiyeceğini söyleyenler dahi var.