Hasan Can Kaya Survivor Sema’yı aradı! Konuşmaları programa damga vurdu

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programı her hafta farklı bir konuyla gündemde yer almayı başarıyor. Programının son bölümlerinde yine izleyenleri kahkahalara boğan dakikalar yaşandı.

Hasan Can Kaya Survivor Sema’yı aradı! Konuşmaları programa damga vurdu

Hasan Can Kaya, programına katılan bir konuğu Survivor'dan kısa bir süre önce diskalifiye olan Sema Aydemir'e benzetti. Hasan Can Kaya Sema Aydemir'i görüntülü aradı. Hasan Can Kaya’nın sunumu ile izleyici karşısına çıkmaya devam eden Konuşanlar her hafta Exxen’de yayınlanmaya devam ediyor.

hasan-can-kaya-survivor-semayi-aradi-konusmalari-programa-damga-vurdu.jpg

“SEME ESTETİK OLDU DEĞİŞTİ”

Konuşanlar programının neredeyse her bölümü ayrı olay yaratmaya devam ediyor. Program sosyal medyada zaman zaman gündem olmayı başarıyor. Programın yine bir bölümünde Hasan Can Kaya konuklardan birine sen Sema'ya benziyorsun 'Survivor Sema Aydemir bakın isterseniz aynısı değil mi?' şeklinde soru sordu. Konuklarda genç kadını Sema'ya benzetti. Hasan Can Kaya, "Sema estetik oldu bir tık değişti, sen şuan orjinal Sema'ya, Sema'dan daha çok benziyorsun” ifadelerini kullandı.

hasan-can-kaya-survivor-semayi-aradi-konusmalari-programa-damga-vurdu-001.jpg

“SURVİVORA SENİN YERİNE KATILSAYDI DAHA BAŞARILI OLURDU”

Ünlü isim Sema Aydemir'i görüntülü aradı. Hasan Can Kaya, "Konuşanlar çekimindeyim deyince" Sema şaşkınlığını ifade etti. Daha sonra telefon görüşmesine devam eden ünlü komedyen, "Senin aynın var burada" deyip genç kadını Sema Aydemir'e gösterdi. Hasan Can Kaya, sözlerine şu şekilde devam etti: "Survivor'a senin yerine o katılsaydı daha başarılı olurdu. En azından kimseyi dövmezdi. Arkadaşlar Sema'ya bir alkış bebeğim öpüyorum, sonra sen üstünü giyinince konuşuruz." Konuşmanın sona ermesinin ardından stüdyodakiler kahkahalara boğuldu.