Hülya Avşar’dan İrem Derici’ye bomba sözler; Ben de erkek olsam seni bırakır giderdim

Açıklamaları ve özel hayatı ile gündemden düşmek bilmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici son olarak katıldığı Youtube programında aşk hayatıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Hülya Avşar’dan İrem Derici’ye bomba sözler; Ben de erkek olsam seni bırakır giderdim

İrem Derici, " En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü" dedi. İrem Derici, "Zorun Ne Sevgilim?", "Kalbimin Tek Sahibine" ve "Dantel" gibi şarkılarla kariyerini zirveye taşımayı başardı.

hulya-avsardan-irem-dericiye-bomba-sozler-ben-de-erkek-olsam-seni-birakir-giderdim.jpg

“EN UZUN İLİŞKİM BİR BUÇUK YIL”

Survivor'ın eski yarışmacısı Atakan Işıktutan’la ayrılan İrem Derici, yönetmen Gökhan Fırat ile yeni bir aşka başlamıştı. Sosyal medya paylaşımları ve argo yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran İrem Derici, Hülya Avşar'ın sunuculuğunu üstlendiği Youtube'da yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına konuk olarak katıldı. Aşk hayatıyla ilgili konuşan İrem Derici daha önce aldatıldığını da itiraf etti. İlişkileri hakkında konuşan İrem Derici, "Ben de tahammül yok. En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü. Gidişat neyi gösterecek belli olmuyor. Bir kere aldatıldım mecbur bırakıp gitmek zorunda kaldım onun haricinde bütün ilişkilerimde hep ben gittim. Benim ki daha büyük yarışı değil ama hep ben gittim. Seviyorken de ben gittim bir arkadaşıma yamuk yapıldı diye ben gittim. Gidipte tekrar barıştığım kimse olmuyor” ifadelerini kullandı.

hulya-avsardan-irem-dericiye-bomba-sozler-ben-de-erkek-olsam-seni-birakir-giderdim-001.jpg

İLİŞKİLERİN SENDEN DOLAYI BİTİYOR

İrem Derici, "Ben her seferinde ilk kez aşık olmuşum diyorum" şeklinde konuşunca araya Hülya Avşar girdi. Avşar kızı, “Kadın da erkek de başladıkları ilişkilerde hep bunu söylerler. Kimse kimseye dürüst değil' şeklinde karşılık verdi. Ağır bir tempoda çalıştığını dile getiren İrem Derici'ye, Hülya Avşar "Bence ilişkilerin senden dolayı bitiyor. Çünkü yoğun bir tempoda çalışıyorsun. Ben erkek olsam seni bırakır giderim” şeklinde yanıt verdi.