İnci Taneleri Azem’in kızı Nehir geliyor! Sürpriz oyunculu yeni bölüm

Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisinin yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu akşamki yeni bölümde sürpriz oyuncu kadroya dahil oluyor. Azem’in kızı Nehir Yücedağ, sonunda ortaya çıkıyor.

İnci Taneleri Azem’in kızı Nehir geliyor! Sürpriz oyunculu yeni bölüm

İnci Taneleri dizisinde Azem, oğlunu bulmuş ancak kızı Nehir’e bir türlü ulaşamamıştı. Kızını arayan Azem’in yüzü sonunda gülecek. Azem’in kızı Nehir bu akşamki yeni bölümde ortaya çıkıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde hem heyecan hem de bol bol sürpriz var. Dizide Nehir Yücedağ’ı canlandıracak olan oyuncu da merak konusu. Ve herkesin merak ettiği o soru yanıt buldu. İnci Taneleri’nin Nehir’i belli oldu. Ünlü oyuncu Nehir karakterine hayat verecek.

NEHİR GELİYOR

Kanal D’nin sevilen dizisi İnci Taneleri’ne Nehir karakteri dahil oluyor. Azem’in kızı Nehir bu akşamki bölümde diziye dahil olacak. Nehir karakterini canlandıracak oyuncu da merak ediliyordu. Merak edilen bu soru da yanıt buldu. Nehir karakterini ünlü oyuncu Sera Kutlubey canlandıracak.

inci-taneleri-azem-in-kizi-nehir-geliyor-surpriz-oyunculu-yeni-bolum.jpg

SERA KUTLUBEY DİZİYE DAHİL OLDU

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Etgüçlü, Kubilay Aka ve Selma Ergeç’in yer aldığı İnci Taneleri dizisinin bu akşamki yeni bölümünde oyuncu kadrosu genişliyor. Diziye yeni oyuncular dahil olacak . Kadroya dahil olan isimlerden biri de Sera Kutlubey oldu

inci-taneleri-azem-in-kizi-nehir-geliyor-surpriz-oyunculu-yeni-bolum-001.jpg