İşte Benim Stilim yarışmacısı öldürüldü iddiası! Eski sevgili detayı şoke etti

Bir dönemin fenomen yarışma programı İşte Benim Stilim’in yarışmacıları arasında olan Yağmur Tektaş’ın yurt dışında öldürüldüğü iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Şoke eden iddia kısa sürede gündeme yerleşti.

İşte Benim Stilim yarışmacısı öldürüldü iddiası! Eski sevgili detayı şoke etti

Bir döneme damgasını vuran İşte Bneim Stilim yarışmasıyla tanınan Yağmur Tektaş’ın öldüğü iddiası kısa sürede sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Stil yarışmasının tanınan yüzü Yağmur Tektaş’ın yurt dışında eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia ediliyor. Korkunç iddia sonrası gözler magazin gündemine çevrilirken Tektaş’ın cenazesinin Adana’ya getirilerek defnedildiği de iddialar arasında.

YAĞMUR TEKTAŞ CİNAYETE KURBAN GİTTİ İDDİASI

Bir dönemin en çok izlenen ve fenomen yarışma programlarından biri haline gelen sevilen yarışma İşte Benim Stilim’in yarışmacıları arasında yer alan Yağmur Tektaş hakkında korkunç bir iddia gündeme geldi. Tektaş’ın yurt dışında eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddiası herkesi şoke etti. Cinayete kurban gittiği öne sürülen Yağmur Tektaş’ın cenazesinin Adana’ya getirilerek defnedildiği de iddialar arasında yer aldı.

iste-benim-sitlim-yarismacisi-olduruldu-iddiasi-eski-sevgili-detayi-soke-etti.jpg

ANNESİNE ATTIĞI MESAJ HERKESİ KAHRETTİ

Söz konusu iddia ‘Blog Yağmur’ hesabında yer alırken iddiaya göre, Yağmur Tektaş, Arefe günü Amerika’da eski sevgilisinin cinayetine kurban gitti. Eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen genç kadının cenazesinin ailesinin ikamet ettiği Adana’ya getirilerek toprağa verildiği de iddialar arasında yer aldı. Sorunları olduğu belirtilen Yağmur Tektaş’ın daha önce annesine attığı belirtilen bir mesaj ise herkesi kahretti. Genç kadının annesine attığı mesajda ‘Benim ölüm Türkiye’ye gelir’ dediği öne sürüldü. İddiaların odağındaki eski sevgilinin Yağmur Tektaş’ın Instagram hesabındaki profil fotoğrafına Chucky karakterini koyması ise herkesi şaşkına çevirdi.

iste-benim-sitlim-yarismacisi-olduruldu-iddiasi-eski-sevgili-detayi-soke-etti-001.jpg

iste-benim-sitlim-yarismacisi-olduruldu-iddiasi-eski-sevgili-detayi-soke-etti-002.jpg