Kaan Taşaner’den set arkadaşı Feyza Civelek’e olay yaratacak sözler

Kızılcık Şerbeti'nde Giray Şifacıgil karakterine hayat veren Kaan Taşaner, dizi setinde yaşanan olayları söyleşisinde anlatan Feyza Civelek'e olay yaratacak ifadeler kullandı.

Kaan Taşaner’den set arkadaşı Feyza Civelek’e olay yaratacak sözler

Feyza Civelek Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun özel hayatına dair yorumlarda bulunmuştu. Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen oyuncuları Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun arasında gerilim olduğu, öpüşme krizi yaşadıkları ve küslüğün Cannes'da son bulduğu magazin gündeminde yer almıştı.

kaan-tasanerden-set-arkadasi-feyza-civeleke-olay-yaratacak-sozler.jpg

“AŞIK OLDUKLARINDA DÜNYAYI AYAĞA KALDIRIYORLAR”
Senaristin kızı olan ve dizide de Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek de bir röportajında "Aşık olduklarında dünyayı ayağa kaldıran, ancak ayrıldıktan sonra birbirlerine düşman kesilenler oluyor. 'Bu rolü oynamam' diyerek yapımcıyı arayanlar bile oluyor..." şeklinde konuşarak bir tartışmanın fitilini ateşledi. Civelek son söyleşisinde ise ikili arasında bir ilişki olduğunu ve küslüğün de Cannes'da sona erdiğini söylemişti. Kızılcık Şerbeti'nde Giray Şifacıgil karakterine hayat veren Kaan Taşaner de bu olaylar üzerine TV100'deki Magazin Hattı programına yaptığı bir açıklamada Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör arasında yaşananları aktaran Civelek'e olay yaratacak sözler kullandı.

kaan-tasanerden-set-arkadasi-feyza-civeleke-olay-yaratacak-sozler-001.jpg

“SÜREKLİ BOMBALAR PATLATIYOR”

Feyza Civelek'in setteki olayları medyaya taşıması hakkında yorum yapan oyuncu "Oyuncular normalde çok ketum olur ama Feyza böyle değil. Kendine has bir karakter. Karakteri itibariyla çok açık sözlü lazım tabii Feyza gibi insanlar. Sette yaşanan olaylarla ilgili sürekli bombalar patlatıyor" ifadelerini kullandı. Sosyal medyada "Aman senarist annesi duymasın hemen rolü azaltır", "Patavatsız diyememiş de", "Feyza olay çıkarır" şeklinde yorumlar yapıldı.