Kalben tahliye olduktan sonra paylaştı; İyi olmak için çabalıyorum

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şarkıcı Kalben’den ilk açıklama geldi.

Kalben tahliye olduktan sonra paylaştı; İyi olmak için çabalıyorum

Kalben 'Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum' sözleriyle bir video paylaştı. İstanbul Cihangir'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu çerçevesinde şarkıcı Kalben gözaltına alınmıştı.

kalben-tahliye-olduktan-sonra-paylasti-iyi-olmak-icin-cabaliyorum.jpg

SOSYAL MEDYA HESABINDAN VİDEO PAYLAŞTI

Ünlü şarkıcının evinde yapılan aramalarda üç parça halinde daralı ağırlığı 15 gram olan "skunk" türü uyuşturucu madde ile birlikte 2 bin avro, 730 dolar ve bin 500 TL ele geçirildi. Emniyette verdiği ifadede sadece içici olduğunu dile getiren Kalben, savcılıktaki ifadesinin sonrasında yurt dışına çıkış yasağı alarak tahliye edildi. Nöbetçi hakimliğe sevk edilen Kalben, adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle serbest kaldı. Yaşanan gelişmelerin sonrasında Kalben sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak sevenlerine açıklamalar yaptı.

kalben-tahliye-olduktan-sonra-paylasti-iyi-olmak-icin-cabaliyorum-001.jpg

“İYİ OLMAK İÇİN ÇABALIYORUM”

Kalben, "Canlarım, müzik, edebiyat ve dostluk yoluyla tanıştıklarım.. Sokaklarda, konserlerde, festivallerde ve imza günlerinde buluştuklarım... Kah güzel kah acı günlerimizi paylaştıklarım... Umudundan, sevgisinden, dayanışmasından değer aldıklarım, destek aldıklarım.. Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm. Ben ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yanındayım. İyiyim, daha da iyi olacağım. Hep daha da iyi olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım. Sizi sevgiyle kucaklıyorum” şeklinde ifadeler kullandı.