Kerimcan Durmaz için; Annenin gözyaşlarına değdi

Son dönemlerde yeni imajıyla gündemden düşmek bilmeyen Kerimcan Durmaz bu defa çektiği kliple magazin gündeminde yerini aldı.

Kerimcan Durmaz için; Annenin gözyaşlarına değdi

Eski halinden eser kalmadığı gözlemlenebiliyor. Sosyal medyaya damgasını vuran ünlü fenomen bu sefer de 'Nerdesin' parçasıyla gören herkesi şaşkına çevirdi Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan Kerimcan Durmaz'ın geri dönüşü tam anlamıyla efsane oldu. Yeniden eskisi gibi paylaşımlar yapmaya başlayan Kerimcan Durmaz, yakın arkadaşı Samet Liçina'yla beraber şehir şehir gezip vloglar çekmeye devam ediyor.

kerimcan-durmaz-icin-annenin-gozyaslarina-degdi.jpg

YENİ KLİBİ DİKKAT ÇEKTİ
Yeni şarkı ve klip heyecanı içinde olduğunu duyuran ünlü fenomen çekimlerden de kareler paylaşmayı ihmal etmedi. Kerimcan Durmaz, "Nerdesin yayında" notu ile yeni tarzı ve parçasından kesitleri sosyal medya hesabından yayınladı. O anlar sosyal medyada gündem oldu. Fenomene, "Şarkı olay", "Annenin gözyaşlarına değdi, süper olmuş", "Yansın", "Tarzı çok iyi" şeklinde yorumlar yapıldı.

kerimcan-durmaz-icin-annenin-gozyaslarina-degdi-001.jpg

KERİMCAN DURMAZ HAKKINDA
Kerimcan Durmaz, 2 Kasım 1994; Sarıyer, İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır, Türk DJ, makyör ve sosyal medya fenomenidir. Kerimcan Durmaz, 2 Kasım 1994'te İstanbul'un Yeniköy semtinde dünyaya gelmiştir. Annesi ev hanımı, babası restoran işletmecisidir. İki ablası bulunmaktadır. Liseyi bitirdikten sonra Bakü'ye gitmiştir ve makyör olarak çalışmıştır. 2015'ten itibaren Periscope'a ve Snapchat'e yüklediği videolar ile sosyal medyaya adım atmıştır. Daha sonra İstanbul'a dönmüştür ve DJ olarak çalışmaya başlamıştır. Çekimleri Aralık 2016'da başlayacak bir sinema filminde başrolde yer almak üzere teklif almıştır.