Kızıl Goncalar bu akşam var mı? Kızıl Goncalar yeni bölüm ne zaman?

NOW TV’nin yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen yapımlarından biri olan Kızıl Goncalar’ın yeni bölümü araştırılıyor. Konusu ve oyuncu kadrosu çok konuşulan dizinin yeni bölümü araştırılıyor.

Kızıl Goncalar bu akşam var mı? Kızıl Goncalar yeni bölüm ne zaman?

Pazartesi akşamlarının gözdesi haline gelen Kızıl Goncalar dizisinin bu haftaki yeni bölümü de merakla bekleniyordu. Bu akşam ekrana gelmesi beklenen yeni bölümüyle ilgili son gelişmeler merakla araştırılan sevilen dizinin hayranlarına kötü haber geldi. Peki, Kızıl Goncalar bu akşam var mı 8 Nisan Pazartesi? Kızıl Goncalar bu hafta var mı, yok mu? Kızıl Goncalar yeni bölüm neden yok? Kızıl Goncalar bu hafta neden yayınlanmadı. Kızıl Goncalar yeni bölüm ne zaman? İşte tüm merak edilenler…

KIZIL GONCALAR BU AKŞAM YAYINLANMAYACAK

Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin bu haftaki yeni bölümü de heyecanla araştırılıyor. Her bölümü ilgiyle takip edilen ve Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen sevilen yapımın bu akşamki yeni bölümünü merakla bekleyen izleyiciyi üzen haber geldi. Sevilen dizi Kızıl Goncalar bu akşam yeni bölümüyle ekranda olmayacak.

kizil-goncalar-bu-aksam-var-mi-kizil-goncalar-yeni-bolum-ne-zaman.jpg

BAYRAM ARASI VERDİ

Her bölümü izleyiciyi ekrana kilitleyen Kızıl Goncalar dizisinin bu akşamki yeni bölümü de heyecanla bekleniyordu. Sevilen dizi bu akşam yeni bölümüyle ekranda olmayacak. Bu akşam dizinin tekrar bölümü ekrana gelecek. Kızıl Goncalar dizisi diğer birçok yapım gibi bu hafta bayram arasına girdi. Ramazan Bayramı dolayısıyla bu hafta yeni bölümü ekrana gelmeyecek olan Kızıl Goncalar dizisi 15 Nisan 2024 Pazartesi akşamı yepyeni bölümüyle saat 20.00’de NOW TV ekranlarında olacak.