Kobra Murat, Zeynep Bastık’ın doğum gününden aldığı parayla şaşkına çevirdi

Altın alarak yaptığı yatırımlarla sık sık gündem olmayı başaran Kobra Murat, geçtiğimiz aylarda doğum gününde sahne aldığı Zeynep Bastık'tan 80 bin TL kazandığını dile getirdi.

Kobra Murat, Zeynep Bastık’ın doğum gününden aldığı parayla şaşkına çevirdi

Gösterişli hayatı ve altına yaptığı yatırımlarla sık sık konuşulan Kobra Murat, geçtiğimiz aylarda başarılı şarkıcı Zeynep Bastık'ın doğum gününde sahne aldı. Zeynep Bastık'ın partisinden çok para kazandığını dile getiren Kobra Murat, "Bu parti bana iş kapısı açtı" ifadelerini kullandı.

kobra-murat-zeynep-bastikin-dogum-gununden-aldigi-parayla-sakina-cevirdi.jpg

“ÜÇ KATI PARA İSTEDİM”

TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programına konuk olarak katılan Kobra Murat, Zeynep Bastık'ın iş teklifinden önce hiç tanımadığından bahsederek şu ifadeleri kullandı: "Partide olan herkes pırlanta gibiydi. Ben normalin iki katı, üç katı para istedim. Bulgaristan'dan geldim aşırı yorgundum. Parti için bana 80 bin lira para verdiler. Ben partinin başından sonuna kadar şarkı söyleyip dans ettim. Ben işlere genelde 20 bin- 30 bin- 40 bin liraya gidiyorum. Bu parti bana iş kapısı açtı. Bunu gören sosyete aynısını istiyor. 'Zeynep Bastık gibi benim yeğenimin de doğum gününü kutlar mısın' diyorlar" şeklinde konuştu.

kobra-murat-zeynep-bastikin-dogum-gununden-aldigi-parayla-sakina-cevirdi-001.jpg

KOBRA MURAT KİMDİR?

Kobra Murat adını kullanan Murat Divandiler, İstanbul Balat'ta yaşıyor ve asıl mesleği ise terzilik. Romanların Prensi olarak adlandırılan Kobra Murat, 26 yıl önce konfeksiyonda tanıştığı Emine ile evlendi ve evli ve 3 çocuk babasıdır. Oğulları Doğuş ve Yiğithan'dan sonra, mutlaka bir kız çocuk sahibi olmak istemişlerdir. Altı yıl sonra dilekleri yerine gelmiştir, 30 Temmuz 2007'de Sergül'de hayata gözlerini açmıştır. Gerek sosyal medyada gerek TV ekranlarında sergilediği şovlarla popüler bir hal alan Kobra Murat'ın Roman Show adlı bir albümü bulunmaktadır. Kobra Murat Kalite ve Antalya Gaydası parçaları oldukça ünlüdür.