Milli voleybolcu Hande Baladın'ın tırnağı eleştirilmişti! Federasyon başkanından destek gecikmedi

Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı Dynavit'in yıldız oyuncularından Hande Baladın başarılı spor kariyeri ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Milli voleybolcu Hande Baladın'ın tırnağı eleştirilmişti! Federasyon başkanından destek gecikmedi

Sosyal medyadaki pozlarıyla da adından sık sık söz ettiren Baladın, geçtiğimiz yıl uzun tırnaklarından ötürü eleştirilmişti. Hande Baladın’ın kariyerinin anlatıldığı belgeselin galasına katılan Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ genç sporcuya destek gecikmedi.

milli-voleybolcu-hande-baladinin-tirnagi-elestirilmisti-federasyon-baskanindan-destek-gecikmedi.jpg

“TIRNAKLARIM SAYESİNDE BLOK YAPTIM”

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Eczacıbaşı Dynavit'in yıldız isimlerinden Hande Baladın'ın kariyerinin anlatıldığı belgeselin gala gecesi gerçekleştirildi. Geceye, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Eczacıbaşı Dynavit oyuncuları katılım sağladı. Başarılı voleybolcu, geçtiğimiz yıl Milli Takım'daki performansının yanı sıra tırnakları yüzünden eleştirilerin hedefi olmuştu. Baladın ise, katıldığı bir programda tırnak eleştirilerine "Benim tırnaklarıma takılmışlar. Böyle de oynayabiliyorum arkadaşlar. Herkes protez zannediyor ama orijinal. Biraz kalın sadece. Ben bunlar sayesinde blok yaptım. Sadece tırnağımla dokundum topa. Kalın biraz o yüzden kırılmadı” ifadeleriyle yanıt vermişti. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ise gecede yaptığı konuşmada yıldız isme desteğini gösterdi.

milli-voleybolcu-hande-baladinin-tirnagi-elestirilmisti-federasyon-baskanindan-destek-gecikmedi-001.jpg

SAÇINI TIRNAĞINI ELEŞTİRECEĞİNİZE BAŞARISINI KONUŞALIM

“Hande'nin tırnağını saçını eleştireceğinize Hande'nin bu yıl yaşattığı gururu konuşun. Bu ülkenin bayrağını göklere çekmek , İstiklal Marşı'nı okutmak kime nasip olur? Bu yüzden Hande ile gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.