Murat Dalkılıç 9. burun ameliyatından sonra bakın kime benzetildi

Şubat ayında 9. defa burun ameliyatı olan Murat Dalkılıç'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Çocukluğundan bu yana burnundan sorunlar yaşayan şarkıcının yeni hali Michael Jackson'a benzetildi.

Murat Dalkılıç 9. burun ameliyatından sonra bakın kime benzetildi

Şarkıcı Murat Dalkılıç, çocukluğundan bu yana ciddi rahatsızlar yaşadığı burnu için geçtiğimiz şubat ayında 9. kez bıçak altına yatmıştı. Bu süreçte konserlerine ara vererek tedavisine ağırlık veren Murat Dalkılıç ortaya çıktı.

murat-dalkilic-9-burun-ameliyatindan-sonra-bakin-kime-benzetildi.jpg

HAYRANLARI HİÇ BEĞENMEDİ

Neslihan Atagül ile bir ziyarete katılan Murat Dalkılıç, son ameliyatının sonrasında da ilk kez görüntülenmiş oldu. Kilo aldığı gözlemlenen şarkıcının son hali ise yaptırdığı estetiklerle adını dünya çapında duyuran Michael Jackson'a benzetildi. Şarkıcının son halini hiç beğenmeyen takipçileri, "Yine olmamış artık yaptırma" şeklinde yorumlar yaptı. 2019 senesinde katıldığı bir programda burnundaki rahatsızlıkları anlatan Murat Dalkılıç, "Estetik yaptırdım, hatta yedi kez. İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Benim bir hastalığım var. Burun kemiklerim dışarı doğru çıkıyordu. Doktor o kemikleri alırken kıkırdağımı da almış, hayatımın en en zor zamanları başladı. Oramdan buramdan bir şeyler alınıp sürekli burnuma eklendi. Artık bir şey de olsa burnumu yaptırmayacağım, yoruldum" ifadelerini kullanmıştı.

murat-dalkilic-9-burun-ameliyatindan-sonra-bakin-kime-benzetildi-001.jpg

MURAT DALKILIÇ KİMDİR?

Murat Dalkılıç 7 Ağustos 1983, İzmir’de dünyaya gelmiştir, Türk şarkıcı, söz yazarı ve oyuncudur. 2008'de "Kasaba" şarkısıyla çıkış yaptı ve 2010'da "La Fontaine", "Külah" ve "Dönmem" gibi şarkılara yer verdiği ilk stüdyo albümü Merhaba'yı piyasaya sürmüştür. Ardından 2012'den başlayarak iki yıl aralıklarla Bir Güzellik Yap, Daha Derine ve Epik albümlerini yayınlamıştır. Bu çalışmalara dahil edilen "Bir Güzellik Yap", "Kader", "Lüzumsuz Savaş", "Bir Hayli", "Neyleyim İstanbul'u" ve "Derine" gibi şarkılarla Türkiye'de çeşitli müzik listelerine girmeyi başarmıştır.