Nihal Candan cezaevinde eridi bitti

Nihal ve Bahar Candan Kardeşler, Geçtiğimiz aylarda suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini atlama suçundan tutuklanmıştı. Cezaevinde bulunan Nihal Candan'ın sağlık durumunun bozulduğu öne sürülüyor.

Nihal Candan cezaevinde eridi bitti

Nihal ve Bahar Candan Kardeşler 16 Kasım'da suç örgütüne üye olmak ve suçtan kaynaklanan mal varlığını aklamak suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. İki kardeşin cezaevinde zor günler geçirdiği öğrenilirken avukatları ise Nihal Candan'ın psikolojisinin bozuk olduğunu ve yemek yemeyi reddettiğini açıkladı. Alınan bilgiye göre Nihal Candan 37 kiloya kadar düştü.

16 KASIM'DA CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Sosyal medya fenomeni olan ve bir dönem katıldıkları moda yarışması ile tanınan Nihal ve Bahar Candan Kardeşler 79 kişinin dolandırıldığı soruşturma kapsamında suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlıklarını atlama suçları ile tutuklanarak 16 Kasım'da cezaevine gönderilmişti.

İki kardeşin futbolcuların dolandırılması olayı nedeniyle tutuklu bulunan Seçil Erzan ile aynı koğuşta kaldıkları ortaya çıkmıştı. İddiaya göre Kardeşler cezaevinde psikolojik sorunlarla da mücadele ediyor. Daha önce arenoksiya tedavisi de gören Nihal Candan'ın cezaevinde yemek yemeği bıraktığı ve kilo kaybı yaşadığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

YEMEK YEMEYİ KABUL ETMİYOR

Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin avukatı Kasım her gün yaptığı açıklamada Nihal Candan'ın tutuklanmasına İsyan ettiğini ve yemek yemeyi bıraktığını söyledi. Bu durumun kalıcı hale geldiğini belirten avukat, Nihal Candan'ın psikolojisinin bozuk olduğunu ve hastaneye sevk edilmesi için cezaevi idaresine başvurduklarını dile getirdi.

Anne Umut Candan ve baba Hakan Candan da bir açıklama yaparak kızlarının acilen tedavi görmesi gerektiğini ifade etti.