Nihal Candan hakkında ortalığı karıştıracak iddia

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma çerçevesinde tutuklanarak cezaevine gönderilen Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edilmişti.

Nihal Candan hakkında ortalığı karıştıracak iddia

Yaklaşık 6 ay kadar cezaevinde kalan Nihal Candan'ın tahliyesi tartışmalarada sebep olmuştu. Sağlık sorunları sebebiyle tahliye edildikten sonra kuaföre giden Nihal Candan'ın bu sefer de dudak dolgusu yaptırdığı ve kuaför kuaför gezdiği ileri sürüldü. Kamuoyunun yakından tanıdığı Bahar ve Nihal Candan kardeşler suç örgütü üyeliği ve kara para aklama iddiaları gibi suçlamalarla 16 Kasım 2023 tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

nihal-candan-hakkinda-ortaligi-karistiracak-iddia.jpg

MÜŞTEKİ AVUKATLAR TAHLİYESİNE İTİRAZ ETMİŞTİ
Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan kardeşlerden Nihal Candan'ın anoreksiyaya yani bilinen adıyla yeme bozukluğu hastalığına yakalanıp 37 kiloya kadar düşmüştü. Anoreksiya teşhisiyle tahliye edilmesinin ardından ilk günü ailesiyle geçirdiğini dile getiren Nihal Candan, ikinci günde sokağa çıkmış sonrasında soluğu bir dönem hiç çıkmadığı kuaförde almıştı. Tahliyesinin ardından tüm tepkileri üzerine toplamayı başaran Nihal Candan cephesine kötü haber de gelmişti. Gazeteci Emrullah Erdinç’in haberine göre; Nihal Candan sağlık sorunları sebebiyle tahliye edilmesine müşteki avukatları itirazda bulunmuştu. İtirazların kabul edilmesi durumunda yeniden cezaevine dönme ihtimali bulunan Nihal Candan yepyeni iddialarla gündeme geldi.

nihal-candan-hakkinda-ortaligi-karistiracak-iddia-001.jpg

NİHAL CANDAN HAKKINDA
Gülnihal Candan, 15 Haziran 1995 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimine devam eden Nihal Candan, TV8’de yayınlanan Bu Tarz benim yarışmasıyla ün kazanmıştır. Aynı yarışmaya katılan 1997 doğumlu Bahar Candan adında bir kız kardeşi bulunmaktadır. 16 Ekim 2014 tarihinde Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olarak katılıp jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır.