Nihal Candan Nişantaşı’nda görüntülendi

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma çerçevesinde tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde anoreksiya hastalığına yakalanarak 37 kiloya kadar düşünce cezaevinden tahliye olmuştu.

Nihal Candan Nişantaşı’nda görüntülendi

Nihal Candan'ın bu tahliyesi tartışmalara sebep olurken Candan Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. O görüntüler olay yaratmaya yetti. Kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanan ve 5.5 ay kaldığı cezaevinden anoreksiya (yemek yememe) hastalığı sebebiyle yaklaşık 10 gün önce tahliye edilen Nihal Candan, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı.

nihal-candan-nisantasinda-goruntulendi.jpg

ARKADAŞIYLA GEZERKEN GÖRÜNTÜLENDİ

37 kiloya kadar düşen ünlü sosyal medya fenomeni, SnobMagazin tarafından görüntülendi. Yorgun olduğu gözlemlenen ve bir arkadaşının koluna giren Nihal Candan, "Geçmiş olsun" sözlerine, "Çok teşekkürler" yanıtını verdi. Nihal Candan'ın bu görüntüleri kısa sürede sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Nihal Candan'ı görenler; 'Dışarıda rahat rahat gezebiliyor ama', 'içeride yemek yiyemiyor diye dışarıda para yesin', 'Suçlu birisini nasıl rahat gezebilir?' şeklinde yorumlar yapıldı. Candan geçtiğimiz günlerde cezaevinde yaşadıklarını Kanal D Haber'e verdiği özel röportajla bir bir anlatmıştı. "Hatalarımız vardır, doğrudur" diyen Candan "Küçük çocuklara kötü örnek olduysam özür dilerim. Amacım hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak olmamıştı" ifadelerini kullanmıştı.

nihal-candan-nisantasinda-goruntulendi-001.jpg

NİHAL CANDAN KİMDİR?
Gülnihal Candan, 15 Haziran 1995 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimine devam eden Nihal Candan, TV8’de yayınlanan Bu Tarz benim yarışmasıyla ün kazanmıştır. Aynı yarışmaya katılan 1997 doğumlu Bahar Candan adında bir kız kardeşi bulunmaktadır. 16 Ekim 2014 tarihinde Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olarak katılıp jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır.