Nilgün Belgün'den bomba etkisi yaratacak Suphiye Orancı açıklaması

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu.

Nilgün Belgün'den bomba etkisi yaratacak Suphiye Orancı açıklaması

Anne Suphiye Orancı bulunmuş, fakat bir açıklama yapmak istememişti. Türkiye'nin konuştuğu bu olayla alakalı birçok yorum yapılırken dikkat çeken bir açıklama da oyuncu Nilgün Belgün'den geldi.

nilgun-belgunden-bomba-etkisi-yaratacak-suphiye-oranci-aciklamasi.jpg

SUPHİYE ORANCI KONUŞMAK İSTEMEDİ
Metin Akpınar'ın 36 sene önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu gün yüzüne çıkmıştı. Kızlarından Duygu Nebioğlu, DNA testi ve geçtiğimiz günlerde sonuçlanan mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyet kazanmıştı. İkiz kardeşinin dışında iki ablası daha olduğunu ifade eden Duygu Nebioğlu, son olarak annesi Suphiye Orancı’ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına konuk olmuştu.

nilgun-belgunden-bomba-etkisi-yaratacak-suphiye-oranci-aciklamasi-001.jpg

NİGÜN BELGÜN; İLİŞKİ VE KARARLAR İKİ KİŞİLİKTİR
Anne Suphiye Orancı bulunmuş, fakan bir açıklama yapmak istememişti. Türkiye'nin konuştuğu bu olayla alakalı çok sayıda yorum yapılırken dikkat çeken bir açıklama da oyuncu Nilgün Belgün'den geldi. Usta oyuncu Nilgün Belgün yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Başıma bişey gelmeyecekse; Bir kadın ne ilişki yaşarsa yaşasın karşısındaki erkeğin fikrini almadan çocuk doğurmamalı. İlişki ve kararlar iki kişiliktir. Hadi bir kez hata oldu diyelim bir hata 4 kez yapılırsa o artık zevke girer” şeklinde dikkat çeken ifadeler kullandı.