O Ses Türkiye yarışmacısı Eurovision'a katıldı!

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle takip edilen O Ses Türkiye yarışmasına güçlü sesi ve sempatik tavırları ile damgasını vuran Nutsa Buzaladze finale kalmadan yarışmadan elenmişti.

O Ses Türkiye yarışmacısı Eurovision'a katıldı!

Yarışmada Hadise'nin takımında yer alan Buzaladze, yarışmanın sonrasında kariyerinde sıçrayış yaşadı. Soluğu Eurovision'da alan ünlü isme eski takım kaptanı Hadise'den tam destek geldi. Acun Ilıcalı'nın sevilen konseptlerinden biri olmayı başaran O Ses Türkiye'nin eski yarışmacıları zaman zaman sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Her sezonuyla oldukça fazla konuşulan O Ses Türkiye yarışmasının 2015 yarışmacılarından Nutsa Buzaladze bu defa son haliyle gündemde yer almayı başardı.

o-ses-turkiye-yarismacisi-eurovisiona-katildi.jpg

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURUNA TUTULDU
Nutsa, o dönemin jüri üyeleri Murat Boz, Gökhan ve Hakan Özoğuz, Hadise ve Ebru Gündeş tarafından büyük beğeni almıştı. Yarışmanın sonrasında oldukça değişen ve kariyerinde önemli bir sıçrayış yakalayan Nutsa Buzaladze şimdi de Eurovision'a katıldı. Uzun senelerdir Türkiye'nin katılmadığı Eurovision'da 11 numarada yer alan Nutsa Buzaladze "Firefighter" adlı şarkısıyla yarışmada. Eski O Ses Türkiye yarışmacısının son halini görenler 'Ne kadar değişmiş', 'Tanıyamadım', 'Yıllar yaramış' şeklinde yorumlar yaptı.

o-ses-turkiye-yarismacisi-eurovisiona-katildi-001.jpg

HADİSE'DEN TAM DESTEK
Eski yarışmacısını Eurovision'da gören Hadise'den ise tam destek geldi. "Benim 'O Ses Türkiye' yarışmacılarım şaka mı?" ifadeleriyle Nutsa'nın performansı sosyal medya hesabından yayınlayan Hadise "kalbim seninle" dedi. Hadise'nin paylaşımına karşılık veren Nutsa'dan "Seni seviyorum" mesajı geldi. Hadise de Eurovision 2024'teki eski yarışmacısına için oy talebinde bulundu.