Ömer dizisinden izleyiciyi üzen karar

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ömer, Pazartesi akşamları yepyeni bölümleriyle ekrana geliyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla uzun bir süredir ekrandaki başarısını sürdüren sevilen dizinin yeni bölümü araştırılıyor.

Ömer dizisinden izleyiciyi üzen karar

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay ve Merve Dizdar gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Ömer dizisi Star TV ekranlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Pazartesi akşamlarının ilgi odağı olan Ömer dizisinin her bölümü büyük bir merakla takip ediliyor. Sürükleyici konusu ve başarılı oyunculuklarla izleyiciyi ekrana kilitleyen sevilen dizinin bu akşamki yeni bölümüyle ilgili araştırmalar sürüyor. Peki, Star TV Ömer dizisi bu akşam var mı? Ömer yeni bölüm var mı yok mu 8 Nisan Pazartesi? Ömer yeni bölüm ne zaman? Ömer bu hafta yayınlanmayacak mı? Ömer bu akşam neden yayınlanmadı? İşte tüm detaylar…

ÖMER DİZİSİ BU HAFTA YOK

Pazartesi akşamlarının sevilen yapımı Ömer dizisinin yeni bölümüyle ilgili araştırmalar devam ediyor. Bu akşamki yeni bölümü merakla beklenen dizinin sevenleri kötü haberle yıkıldı. Heyecanla beklenen dizinin yeni bölümü bu akşam ekranda olmayacak. Sevilen dizinin saat 22.30’da tekrar bölümü ekrana gelecek. Star TV’de saat 20.00’de ise yerli sinema Vizontele ekranda olacak.

omer-dizisinden-izleyiciyi-uzen-karar.jpg

ÖMER YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Star TV ekranlarında her Pazartesi yepyeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkan Ömer dizisinin yeni bölüm tarihi araştırılıyor. Bu hafta bayram dolayısıyla ekran macerasına ara veren dizinin yeni bölüm tarihi araştırılıyor. Ömer dizisi 15 Nisan 2024 Pazartesi saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranda olacak.