Özlem Yıldız’dan takipçisine bomba yanıt

Bir dönemin ünlü mankeni ve şimdilerde ise sunuculuk yapan Özlem Yıldız sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor.

Özlem Yıldız’dan takipçisine bomba yanıt

Her gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Özlem Yıldız dudakları eleştiri odağı olunca daha fazla dayanamadı. Takipçisine verdiği yanıtla magazin gündeminde yerini alan. Sunucu Özlem Yıldız özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Her gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Yıldız bu defa son pozlarıyla gündemde.

ozlem-yildizdan-takipcisine-bomba-yanit.jpg

YORUMA KAYITSIZ KALAMADI

Siyah mini elbisesiyle objektiflere poz veren Özlem Yıldız'ın gönderisine bir takipçisi “Kendini güzel mi zannediyorsun? O dudaklar ne? Birde gerile gerile yürüyüş deve kulağınla” şeklinde yorum yaptı. Özlem Yıldız bu yoruma sessiz kalamadı ve “Fatma teyzecim diyeceğim yaşta büyüksünüz güzelim diye bir beyanım olmadı, gerilerek hiç yürümedim. En son kusmuk emojilerinize de ellerinizden öperim diyerek karşılık veriyorum” yanıtını verdi. Ünlü isim takipçisine verdiği bu yanıtla kısa sürede gündem olmayı başardı.

ozlem-yildizdan-takipcisine-bomba-yanit-001.jpg

ÖZLEM YILDIZ HAKKINDA

13 Aralık 1980 yılında Antalya'da hayata gözlerini açmıştır. İstanbul Suadiye Lisesi'nde okumuştur. Sinem adında bir kız kardeşi de bulunmaktadır. Babası Ertuğrul Yıldız bir tekstil şirketinin satış müdürü, anne Sevgi Yıldız ise ECA'dan emekli ev kadınıdır. Özlem Yıldız, 1996 yılında ATV'nin Güzellik Yarışması'nda dereceye giremedi ancak güzellik yarışmasından sonra ATV’de açılacak olan bir müzik kanalı için teklif almıştır. 1995 yılında VJ’lik yapmaya başlamıştır. 1-1,5 sene kadar VJ’lik yaptıktan sonra, Genç TV’ye geçmiştir. O dönemde Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programı yeni başlamıştır, oradan bir teklif almıştır.