Poyraz elendikten günler sonra ortaya çıktı

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star'ın 4 Nisan'da yayınlanan bölümünde Hakan, Sercan, Özgür ve Poyraz arasında yapılan düelloda kaybederek elenen isim Poyraz olmuştu.

Poyraz elendikten günler sonra ortaya çıktı

Final adaylarından gösterilen Poyraz'ın vedası herkeste şok etkisi yaratırken yarışmacı da bir anda ortadan kayboldu. Günlerdir herhangi bir paylaşım yapmayan Poyraz, nihayet ortaya çıktı.

poyraz-elendikten-gunler-sonra-ortaya-cikti.jpg

PAKETE GİREN BEN OLDUM

Günlerdir Dominik'te olduğunu ve eleme gecesini düşündüğünü dile getiren Poyraz, sosyal medya hesabından paylaştığı video şu ifadeleri kullandı: "Yağmurlu bir Dominik gününden herkese selamlar... Telefonu anca elime alabildim. 3-5 gündür eleme gününden sonra güzelce dinlenecek olanı biteni düşünecek vaktim oldu. Destekleyen güzel mesaj atan herkese çok çok teşekkür ederim. Eksik olmayın! Benim içinde erken bir veda oldu. Düello günü o istediğim performans seviyesine çıkamadım. Konsantrasyon kaybı yaşadım ve kaybettim. Spor ve rekabetin doğası budur, paketlemek de vardır o pakete girmek de, bu sefer de bu pakete giren ben oldum. Güzel bir sezondu. Eğlenceli ve güzel bir deneyim oldu." Dedi.

yigit-poyraz-survivor-performansiyla-hayal-kirikligina-ugratti-yasmini-ozluyorum-k7pfuxap-1024x576.jpg

YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihiden İzmir'de hayata gözlerini açmıştır. Bodrum’da büyüyen Poyraz, 2009 yılında Robert Kolej’ini yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşmiştir. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girmiştir. 1 yıl Sydney Üniversitesi’nde exchange programı ile eğitim görmüştür. Daha sonra 8 yaşından beri basketbol oynayan Poyraz, 2 yıldır halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapmıştır.