Rachel Araz yaşadığı korkunç anları anlattı!

Moda ikonu olarak bilinen Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyanın ünlü isimlerinden Rachel Araz trafik kazası geçirdi.

Rachel Araz yaşadığı korkunç anları anlattı!

Araz, başından geçenleri ‘’Korkunç bir Pazar geçiriyorum’’ ifadeleriyle takipçileriyle de paylaştı. 2016 senesinde dünyaevine girdiği Sami Kirespi ile mutlu bir evlilik devam ettiren 36 yaşındaki fenomen Rachel Araz, Şubat ayında üçüncü çocuğunu kucağına almıştı.

rachel-araz-yasadigi-korkunc-anlari-anlatti.jpg

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Galia ve Lionel adında iki çocuğu bulunan Araz, üçüncü bebeğinin cinsiyetini doğum sırasında öğrenmişti. Üç çocuk annesi Rachel Araz trafik kazası geçirdi. Ölümden döndüğünü dile getiren ünlü isim başından geçenleri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir bir anlattı.

rachel-araz-yasadigi-korkunc-anlari-anlatti-001.jpg

DURMADAN AĞLIYORUM

‘’Korkunç bir Pazar geçiriyorum. Ölümden döndüğüm bir kaza geçirdim’’ şeklinde sözlerine başalayn Rachel Araz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “En sol şeritte tek başıma otobanda giderken başka bir araç bana yandan tam dik açıyla çarptı. Beni akan trafikte tur attırarak ters çevirdi. Hava yastıkları patladı, araç durduğu anda o şokla kapımı açıp çimenlere koştum başka biri daha çarpmasın diye. Sonrası ambulans, polis, hastane. Binlerce şükür ki iyiyim ama yaşadığım travmayı bir saniye dahi unutamıyorum. O saniyeler sadece şunu düşündüm; demek böyle ölüyor insanlar trafik kazalarında. Siz ne kadar dikkat ederseniz edin başınıza bu gelebiliyor. Sinir sitemim çöktü, durmadan ağlıyorum. Allah korudu, başka bir açıklaması yok. İyi ki yalnızdım şükürler olsun ki, aksini düşünmek dahi istemiyorum.’’