Şahane hayatım final yapıyor!

NOW TV'de sezonun adından sözttiren yapımlarından biri olan Şahane Hayatım dizisi 30. bölümle beraber izleyicisine veda etmeye hazırlanıyor.

Şahane hayatım final yapıyor!

Oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi çok sayıda başarılı isimlerin yer aldığı Şahane Hayatım dizisi için kanal final kararını verdi. Çağrı Bayrak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin reytinglerinin ikinci sezon onayı almaya yetmediği gün yüzüne çıktı. Son olarak 25. bölümü yayınlanan dizi için final kararı verilmiş oldu.

sahane-hayatim-final-yapiyor-002.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre; sezona büyük umutlarla start veren dizinin bir değişiklik olmazsa 30. bölümde ekrana veda etmesi öngörülüyor.

sahane-hayatim-final-yapiyor.jpg

YİĞİT ÖZŞENER KİMDİR?

Yiğit Özşener, 6 Nisan 1972 tarihinde İzmir, Karşıyaka'da hayata gözlerini açmıştır. Babası avukat, annesi ise ev hanımıdır. Ortaokulda Fransızca, lisede de İngilizce öğrenmiştir. İstanbul'da Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği'nden 1996 yılında mezun olmuştur. Bu arada askerlik görevini de yapmıştır. Yedek subay olarak, Kuleli Askeri Lisesi'nde İngilizce öğretmenliği yapmıştır. Koç Üniversitesi'nde 1997 yılında başladığı İşletme master'ını MBA'yı ( "Master of Business Administration" )1999 yılında tamamlamıştır. 1994 yılında "Stüdyo Oyuncuları" seçmelerine katılmıştır ve başarıyla geçmiştir. 1994 yılından 2001 yılına kadar, Studio Oyuncuları Topluluğu'nda eğitim almıştır ve aynı zamanda aynı yerde çeşitli oyunlarda rol almıştır. 1995'te Şahika Tekand'ın yazıp yönettiği "Gergadanlaşma" adlı oyun ile profesyonel olarak oyunculuğa başlamıştır. Bu oyunla, Bulgaristan ve Makedonya'da gerçekleştirilen festivallere katılım sağlamıştır. Tiyatro dışında reklam filmleri, sinema ve TV filmleri ve dizilerinde rol almıştır.