Şarkıcı Kalben hakkında karar çıktı!

Sahne tarzı ve ilginç dansları ile gündemden düşmek bilmeyen ünlü şarkıcı Kalben, Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınmıştı.

Şarkıcı Kalben hakkında karar çıktı!

Evinde 15 gram uyuşturucu çıkan ünlü şarkıcı hakkında karar verildi. İlginç dansları ve sahne tarzıyla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Kalben, Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmişti. Kalben hakkında karar çıktı.

sarkici-kalben-hakkinda-karar-cikti.jpg

SERBEST BIRAKILDI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu'nda şarkıcı Kalben Sağdıç'ın evine operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 3 parça halinde toplam ağırlığı 15 gram olan uyuşturucu skunk ele geçirildiği öğrenildi. Evde ayrıca, 2 bin Euro, 730 dolar ve bin 500 lira da nakit para tespit edilirken, Kalben Sağdıç gözaltına alınarak ekipler tarafından Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Kalben'in baskın esnasında uyuşturucuyu balkondan attığı kaydedildi. Polisteki ifadesinde uyuşturucu satmadığını, sadece kullandığını dile getirdiği belirtilen Kalben adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki işlemlerinin bitmesinin ardından Kalben Sağdıç, yurtdışına çıkış yasağı konularak adli kontrol talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şarkıcı Kalben hakimlik tarafından adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

sarkici-kalben-hakkinda-karar-cikti-001.jpg

KALBEN SAĞDIÇ KİMDİR?

Kalben Sağdıç İncesaraç, 17 Ocak 1986, İskenderun’da dünyaya gelmiştir Türk müzisyen, söz yazarı ve oyuncudur. Müzik ile ilgilenmeye 8 yaşında annesinin aldığı klavye ile başlayan Kalben, ilk gitarına 14 yaşında sahip olmuştur. 17 yaşında burslu olarak girdiği Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden 2007'de mezun olmuştur. Çeşitli alanlarda çalışmayı denedikten sonra 2008'de, aynı üniversitenin Grafik Tasarım bölümünde, Medya ve Kültürel Çalışmalar üzerine yüksek lisans yapmaya başlamıştır.