Serveti dudak uçuklatan cinsten!

Sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz'in yer aldığı organizasyonlarda sahne başına 100 bin dolar para kazandığı öğrenildi. Cengiz'in 1 milyon dolar civarında serveti olduğu ileri sürüldü.

Serveti dudak uçuklatan cinsten!

Sosyal medyada göbeğini sallayarak dans etmesiyle ün kazanan Yasin Cengiz'in kazancı gün yüzüne çıktı. Cengiz'in yer aldığı bazı organizasyonlarda sahne başına aldığı yaklaşık 100 bin dolar para kazandığı iddia edildi.

serveti-dudak-ucuklatan-cinsten.jpg

32 MİLYON TL SERVETİ VAR
Yasin Cengiz'in gelirinin 2023 sonu itibarıyla 400 bin dolar (yaklaşık olarak 13 milyon TL) olduğu ön görülüyor. Şu ana kadarki serveti ise 1 milyon civarı yani (32 milyon TL) olarak tahmin ediliyor. Dünyanın en ünlü yetişkin film yıldızlarından olan Eva Elfie Türkiye ziyareti esnasında 'Göbek Reis' olarak fenomen olan Yasin Cengiz ile video çekmişti. Birbirlerine dondurma yediren ikilinin o anları ise sosyal medyaya adeta damgasını vurmuştu.

serveti-dudak-ucuklatan-cinsten-001.jpg

YASİN CENGİZ KİMDİR?
Tarlada çalıştığı zamanlarda çektiği göbek dansı videoları ile ün kazanan Yasin Cengiz, Türkiye'yi köşe bucak gezip gittiği her yerde şov yaptığı videoları TikTok'ta paylaşmaya başlamıştır. Paylaştığı videolar ile büyük beğeni toplayan Cengiz, dünyada 'Göbek şov yapan adam' diye tanınan bir sosyal medya fenomenine dönüştü. Dubai'de dahi göbek attığı videolar bulunuyor. Cengiz, Türkiye'de hayata gözlerini açtı ve burada büyüdü fakat göbek attığı videolar ile ünü dünya çapına yayılınca Azerbaycan'dan Dubai'ye kadar gezmediği ülke yok. Yasin Cengiz, dönerci, pizzacı gibi mekanların açılışlarına da katılarak meşhur dansını yapmaya devam ediyor.