Sevgilisinin kucağında poz verince sosyal medya karıştı

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, Survivor yarışmasıyla ün kazanan Yiğit Poyraz ile uzun bir süredir dolu dizgin aşk yaşıyor.

Sevgilisinin kucağında poz verince sosyal medya karıştı

Yarışma esnasında sevgilisinin en büyük destekçisi olan Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarında da Poyraz'a sık sık destek amaçlı paylaşmıştı. Yiğit Poyraz'ın yarışmadan elenmesiyle birbirine kavuşan ünlü çiftten yeni bir sosyal medya paylaşımı geldi. Yasmin Erbil'in sevgilisinin kucağında verdiği poz sosyal medyada adeta bomba etkisi yarattı.

sevgilisinin-kucaginda-poz-verince-sosyal-medya-karisti.jpg

ROMANTİK POZLARINI PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYORLAR

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, gönlünü Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Yiğit Poyraz'a kaptırmıştı. Ünlü çift, özellikle Yiğit Poyraz'ın Survivor'da hırsızlık yapması ve Mehmet Ali Erbil'in konuyla ilgili açıklamalarıyla uzun süre gündemde yerini almıştı. Yarışma sebebiyle bir süre ayrı kalmak durumunda olan ünlü çift, Yiğit Poyraz'ın Survivor'dan elenmesiyle kavuşmuşlardı. Aşklarına dolu dizgin devam eden çift, romantik pozlarıyla da sık sık adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan ikiliden çok konuşulan bir paylaşım daha geldi. Yasmin Erbil, sevgilisi Yiğit Poyraz'ın kucağında verdiği pozu sosyal medya hesabında paylaştı. Pozu kısa süre içerisinde gündemde bomba etkisi yarattı.

sevgilisinin-kucaginda-poz-verince-sosyal-medya-karisti-001.jpg

YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı olan Yiğit Poyraz, arkadaşlarının kendisine soyadı ile hitap ettiği için kendisine Poyraz denildiğini dile getirdi. 26 Aralık 1994 doğumlu olan Poyraz 1.80 boyundadır. Aslen İzmirli olan başarılı yarışmacı Bodrum'da büyüdüğünü ifade etti.