Şevket Çoruh Arka Sokaklar’a geri dönüyor! Müjdeler peş peşe geldi

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar tam 18 sezondur ekran macerasını sürdürüyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı sevilen dizi ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Şevket Çoruh Arka Sokaklar’a geri dönüyor! Müjdeler peş peşe geldi

Geçtiğimiz sezonlarda Arka Sokaklar kadrosundan ayrılan Şevket Çoruh’un yeni sezonda dizi kadrosuna geri döneceği iddia edildi. NOW TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ancak ekran macerası kısa süren Korkma Ben Yanındayım dizisi için erken final kararı alındığı öğrenilirken ünlü oyuncu Şevket Çoruh’un dizi final yaptıktan sonra Arka Sokaklar kadrosuna geri döneceği öne sürüldü. Ünlü oyuncuya Arka Sokaklar dizisinden teklif geldiği belirtiliyor.

ARKA SOKAKLAR 19. SEZONA HAZIRLANIYOR

Arka Sokaklar dizisiyle ilgili müjdeler peş peşe geliyor. Ekranların en uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar dizisi 18. sezonuyla ekranda. Yaz sezonu yaklaşırken dizinin yeni sezonuyla ilgili de merak artmış durumda. Dizi bu sezon final mi yapacak yoksa yeni sezonda da yepyeni bölümleriyle ekranda mı olacak merak edilirken sevilen dizinin 19. sezonuyla ekran macerasına devam edeceği belirtiliyor. 19. sezonu çekileceği müjdesi gelen diziyle ilgili önemli bir gelişme daha yaşandı.

sevket-coruh-arka-sokaklar-a-geri-donuyor-mujdeler-pes-pese-geldi.jpg

MESUT KOMİSER GERİ DÖNÜYOR

Arka Sokaklar dizisinde uzun yıllar rol üstlenen ve dizide Mesut Komiser karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şevket Çoruh, dizideki rolüyle çok sevilmiş ve dizinin unutulmaz karakterleri arasında adını yazdırmıştı. Geçtiğimiz sezonlarda dizi kadrosuna veda eden Şevket Çoruh’ın yeniden Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil olacağı iddia ediliyor. Arka Sokaklar izleyicisini heyecanlandıran bu gelişme gündemdeki yerini koruyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Arka Sokaklar’ın yeni sezonu için Şevket Çoruh’a teklif gitti. Uzun yıllar boyunca dizi kadrosunda yer alan Şevket Çoruh’un da kendisine gelen teklif üzerine görüşmelere başladığı da iddialar arasında.