Şeyma Subaşı yataktan paylaşım yaptı! Yalnız uyuyorum

"Ramazanın ruhuna saygı gösterelim" diyerek paylaşımda bulunan Şeyma Subaşı ramazan bitmeden yaptığı paylaşımla gündemde bomba etkisi yarattı.

Şeyma Subaşı yataktan paylaşım yaptı! Yalnız uyuyorum

Yataktan poz veren Subaşı göğüslerini kitapla kapatmayı tercih etti. Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile beş aylık evliliği kısa sürede sona eren Şeyma Subaşı tatil yapmaya devam ediyor.

seyma-subasi-yataktan-paylasim-yapti-yalniz-uyuyorum.jpg

YALNIZ UYUYORUM KİTAPLARIMLA
Ramazan ayının başında "Tüm Müslüman kardeşlerime ve diğer dinlerden dostlarıma huzurlu bir Ramazan diliyorum. Bu güzel ayın dünyaya anlayış, kolaylık, pozitiflik ve barış getirmesini temenni ediyorum. Hep birlikte Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim ve onu kucaklayalım" ifadelerini kullanan Şeyma Subaşı tatil pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Yatakta göğüslerini kitapla kapatarak poz veren Şeyma Subaşı paylaşımına "Yalnız uyuyorum - sadece kitaplarımla" notunu yazdı. Şeyma Subaşı'nın fotoğraflarını görenler "2 gün daha dayanamadın" şeklinde yorumlar yaptı. Bir takipçisi Subaşı'nın pozlarına "Şeyma nasıl geçiniyorsun oralarda? Ailen akrabalarınla görüşüyor musun? Bu hayatı çok uzak farklı farklı ülkelerde yalnız yaşıyorsun? Neyle geçiniyorsun arkadaşların var mı oralarda aklımda mantıklı sorular" yazdı. Acun Ilıcalı'nın eski karısı ise "Allah bilir" cevabını verdi.

seyma-subasi-yataktan-paylasim-yapti-yalniz-uyuyorum-001.jpg

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?
Şeyma Subaşı, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı'nda tamamladı. 16 yaşından beri modellik yapmıştır. 2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katıldı ancak derece elde edemedi. 2008 yılında Var Mısın Yok Musun yarışmasına katılmış ve yapımcı Acun Ilıcalı ile ilişkileri başlamıştır. Acun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı'dan boşandıktan sonra sosyal medyada Şeyma Subaşı ile resimlerini paylaşmalarıyla gündemde yerini korudu. Şeyma Subaşı'nın Ilıcalı'dan Melisa adında bir kızı bulunmaktadır.