Show TV Bahar dizisiyle ilgili kararını verdi yeni bölümü yayınlanacaktı açıklama geldi

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana ekranların en çok izlenen yapımları arasına girmeyi başaran Bahar dizisiyle ilgili izleyiciyi yıkan bir iddia ortaya atılmıştı. Sevilen dizinin final yapacağına dair iddialar izleyiciyi çok üzmüştü.

Show TV Bahar dizisiyle ilgili kararını verdi yeni bölümü yayınlanacaktı açıklama geldi

Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Bahar dizisi Salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her Salı yepyeni bölümleriyle ekrana gelen Bahar dizisiyle ilgili izleyiciyi hem şaşırtan hem de üzen bir iddia ortaya atılmıştı. Dizinin final yapacağına dair iddialar kısa sürede gündem olurken gözler dizinin yayınlandığı Show TV’ye çevrildi. Bu akşamki yeni bölümü de heyecanla beklenen Bahar dizisi ile ilgili ortaya atılan final iddialarıyla ilgili kanaldan beklenen açıklama geldi.

İZLEYİCİYİ YIKAN İDDİA

Ekran macerasına yeni başlayan ancak yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran Bahar dizisinin sezon sonunda final yapacağına dair iddialar kısa sürede gündem olmuştu. Sevilen dizinin ekrana veda edeceği iddiaları izleyiciyi bir hayli üzmüştü. Gözler sevilen dizi Bahar’ın yayınlandığı kanal olan Show TV’ye çevrilirken kanaldan bu iddialarla ilgili beklenen açıklama geldi.

show-tv-bahar-dizisiyle-ilgili-kararini-verdi-yeni-bolumu-yayinlanacakti-aciklama-geldi.jpg

BAHAR DİZİSİ YENİ SEZONDA DA DEVAM EDECEK

Her Salı akşamı Show TV ekranlarında yayınlanan Bahar dizisinin ekrana veda edeceğine dair iddialara son noktayı Show TV koydu. Show TV kaynakları dizinin final yapacağına dair iddiaları yalanladı ve konuyla ilgili yapılan açıklamada dizinin yeni sezonda da devam edeceği belirtildi. Bahar, Timur, Evren, Rengin ve diğer karakterlerin kısa sürede ilgi çekmesi ve dizinin konusunun çok beğenilmesiyle en çok izlenen yapım haline gelen Bahar dizisi bu akşam saat 20.00’de yepyeni bölümüyle Show TV’de olacak.